Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért teszik ezt velem? El...

Miért teszik ezt velem? El akarják hitetni velem hogy hüly. vagyok?

Figyelt kérdés
Iagazbol nem lesz kérdés, de ki kell magamból írni, mert megbolondulok. A férjem és anyám összeveszett. Nem halottam tisztán csak szavakat kaptam el. Anyám kijelentette hogy a férjem többet nem családtag,csak én mehetek a gyerekekkel.A férjem csak szembesitette anyámat azzal amit én talán sose tettem meg,hogy szar anya volt, tényleg elhanyagolt mindket öcsémmel apum halála után.Olyan dolgok történtek.. Hárman vagyunk tesók abból 2en már próbáltak öngyilkosok lenni.Nővérem ekkor már férjhez ment, külön család voltak, hiába próbáltunk segítséget kérni, akár tőle,nem hitt nekünk. Mai napig nem hiszi el amiket ott átéltünk,csak anyánk szavát issza. Vele nem voltam pedig rosszban,napi 27x beszéltünk telefonon, de haragszik rám. Hogy mi (a párom) hogy merte szegény anyut bántani, amikor ő ott se volt. Ott volt, csak hát öcsém tudta egyedül hogy mi együtt vagyunk. Neki sírtam 100x hogy mik történetek, gondolt anyám egyet, hogy koltozzek el, hozzájuk tudtam menni, holott alig 1 éve voltunk együtt. Semmit nem vihettem a kifosztott bankártyámon kívül, mivel nálunk azt anyum kezelte, öcsém 17 évesen lépett meg, ugyszint 1 szál ruhával. De nővérem szerint ez se úgy volt, mert anyu nem úgy mesélte, és mi tehetünk arról hogy eljöttünk.Lépjek már túl, felejtsem el,én alakítottam az életem, anyunak ehhez semmi köze..ő is hibázhat.. Stbstb. Az, hogy a 2 fiamnak nemtudja mikor van a szüli, nevenapja, habár az enyémet se tudta sose, az semmi.Decemberben, miku előtt hívott, már majdnem sírt, hogy annyira sajnálja de annyira nincs pénze hogy mikut vegyen a gyerekeknek...En hülye, már kezdtem megsajnálni hogy ennyire nagy baj lenne, mondtam persze, nem baj, ez legyen a legkevesebb,erre 2 nap múlva jön a munkaheleyemre, hogy ő az embernek jött jéger alsót venni, meg nővérem fiának kesztyűt, mert szegény gyerek.Olyan rosszul lettem hogy lekellett ülnöm. Az én gyerekeimnek nincs 200 Ft ja egy mikura, de az alkolosita barátjának, aki üti veri, ecetra, annak van. Csak a nővérem fia létezik neki,egy oviban dolgozik anyum, ott dicsekedett a kedvenc unokárol,de a kolleginák beszoltak neki hogy neked csak 1 unokád van?! Most volt a fiam névnapja vasárnap. Megint nem köszöntötte fel, de gondolom erről is én tehetek,viszont aznap is a másik unokát dicsérte, legszivesebben oda írnám hogy az én fiamnak meg neve napja volt. Tudom hogy nem lenne túlzás, de mégis rendesebb embernek gondolom ennél magam.Anyám egy idióta mérgező ember, tudom, de hogy nővérem is az lett, elvagyok csodálkozva. Isten lássa lelkem,soha senki nem támogatott engem, vele ellentétben, és keresi rajtam a kisbaba kori fülbevalóm.Hogy hol van? Mennyi mindent kaptam címszó alatt. És kínomban már azt mondtam hogy 3 évesen ahogy kinőttem beadtam a zaciba. És elhitte. Hát anyánkat kéne megkérdezni nem? Nem is láttam azt csak képen hogy a fülembe volt. Hozzá tette hogy kezdek megőrülni, menjek pszichológushoz, vagy inkább pszichiáterhez mert ide már gyógyszer kell. Igazábol most jöttem rá, hogy nekem ez nem kell, nincs erre, ilyen emberekre szükségem.Bocsánat,hosszu lett, de talan könnyebb egy fokkal a lelkemnek.

2022. ápr. 5. 10:39
 1/7 anonymousreview60 ***** válasza:
95%
Az egész helyzetedet értem. Nincs is más teendőd, mint amit a legvégén leírtál: Kerüldd anyádat, mint a leprást! No kontakt. Neked segítene tényleg egy pszichológus, hogy hogyan védd meg ezeket a határokat. A nővéreddel szemben is, mert ő vagy jellemzően jót kapott tőle és nem látta a ti helyzeteteket, emiatt nem hiszi el, vagy ő is érzelmileg anyátok fogja, és hárít.
2022. ápr. 5. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
A férjedet öleld meg, anyád telefonszámát tiltsd le és többé tekintsd úgy, mintha nem is lett volna soha. Élj boldog életet, van neked rendes, saját családod, nem vagy te erre rászorulva.
2022. ápr. 5. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Szakítsd meg anyukáddal a kapcsolatot és keress fel egy pszichológust.

Esetleg ajánlom a Mérgező szülők c. könyvet.

Sajnos ami nővéreddel van, valószínűsíthető, hogy tagadásban él. De ez már nem a te bajod.

Ha anyud nem kíváncsi rátok, te se legyél az rá. Tiltsd le a számát és zárd ki a lakásból. Van neked szerető családod, nem hiányzik egy mérgező ember oda. Védd meg a családodat és magadat!

2022. ápr. 5. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Felejts el a mérgező anyádat, a nővéredet. Adj hálát az égnek, hogy aránylag ép bőrrel, ép lélekkel megúsztad a tisztelt családodat és szerető férjed, szép családod van.

Nyugodtan szakítsd meg a szentcsaláddal a kapcsolatot. Sokkal jobb lesz neked, nektek és élj boldogan a férjeddel, gyerekkel, akik szeretnek téged!

2022. ápr. 5. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
telefonszamcsere es kesz... rossz lesz, de nem kell neked ilyen,,,, a ferjed es a gyerekeid hidd el karpotolnak...neked ok a csaladod!
2022. ápr. 5. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
55%-os, te vagy az, anyuka??:)
2022. ápr. 5. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Telefonszámot le kell tiltani.
2022. ápr. 5. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!