Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetne elsimítani ezt a...

Hogy lehetne elsimítani ezt a konfliktust a fiam és a párom között?

Figyelt kérdés

Van egy 19éves fiam,aki nemrég szerzett jogosítványt. Persze nagyon szeretne saját autót, de sajnos nem áll módomban venni neki. A párom felejanlotta,hogy használhatja a régi autóját, aminek a gyerek nagyon örült, de már a második napon akadt egy kis nézeteltérés. A párom ugyanis állítólag visszahallotta az ismerőseitől, hogy a gyerek közveszélyesen száguldozik a városban, és emiatt kérdőre vonta és megfenyegette,hogy a következő alkalommal visszaveszi az autót. Szó szót követett, végül a gyerektől elhangzott a következő mondat: "b@szd meg az autód, nem vagy az apám,hogy belepofázz hogyan vezetek"

Ezt követően megfagyott a levegő és kis idő múlva a gyerek szótlanul bement a szobájába.

Nem tudtam mit mondani,egyiket sem védem mert mindketten hibásak, így mindenki rám neheztel, mert nem állok senki oldalára.

A párom alaptalanul vádaskodott, semmi bizonyítéka,hogy a gyerek száguldozott, ráadásul ha igaz is, akkor sem így kellene közölni és fenyegetőzni.

Viszont a gyerek is nagyon csúnyán reagált, kicsit én szégyelltem magam miatta

2022. ápr. 4. 17:54
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
13%
Anyám húsz éve nem tud normálisan elindulni. Akkor a végén.kiserul hogy driftel meg menozik.... Kiraly
2022. ápr. 4. 19:28
 32/54 anonim ***** válasza:
85%

Azok a bizonyos ismerősök biztos felismerték a párod autóját. A fiad egy gyökér. Ha a párod "nem pofázhat" bele valamibe, akkor ne kelljen tőle az ingyen kocsi se. Vegyétek el tőle a kocsikulcsot, mert egyrészt egyáltalán nem értékeli, másrészt ha ismerősöktől jön vissza hogy egyedül mit művel az utakon, saját maga és mas érdekében se üljön kormány mögé.

A kérdésben még azt írtad, hogy közveszélyesen száguldozik, de miután nem a fiad pártján állnak az emberek, már "csak" kerékcsikorgatva indul el. Értem hogy szülő vagy és a gyereked az egyik nagy szerelmed, de azért na. Ennyire durván ne legyél vak.

2022. ápr. 4. 19:30
 33/54 anonim ***** válasza:
91%

Csak szeretném ez elfelejteni és túlleni rajta,hogy visszaálljon a béke...nem volt ez akkora ügy,hogy emiatt haragudjanak egymásra és főleg nem énrám.

ja valóban max kinyiffan az idióta pici fiad majd csinálsz másikat.

2022. ápr. 4. 19:33
 34/54 anonim ***** válasza:
86%
Én mondanám a takonypócodnak hogy oké nem pofázok bele semmibe de innentől anyuci egyedül tart el, fizeti a lakhatás, a rezsi és a kaja kétharmadát valamint bármi kell neked azt is ő állja én innentől az én részem fizetem, rád és anyádra egy fillért se pocsékolok.
2022. ápr. 4. 19:34
 35/54 qkker1 ***** válasza:
87%

""b@szd meg az autód, nem vagy az apám,hogy belepofázz hogyan vezetek"

Na itt vettem volna el a kulcsot a kis takonytól!

2022. ápr. 4. 19:37
 36/54 anonim ***** válasza:
80%

⛔"Nagyon kétlem,hogy száguldozott volna. Alig egy hete van jogsija és nagyon nyugisan vezet, minden szabályt betart. Tudom jól,mert én is utaztam vele és végig megfontolt volt." ⛔

Irnek rad egy szot, amit a nem tul okos emberekre szoktak, de akkor torlik a kommentem.

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a jelenletedben kezd el ugy vezetni, mint egy vadbarom??? 😇

Naiv vagy..

A fiadat veded es a parodra fujsz, mert "szegenyt" kiosztotta..

Oruljon, hogy nem kapott egy atszallost is melle.

Koszond meg azoknak, akik szoltak. Inkabb ez, minthogy a rendorseg jelenjen meg az ajtotokban, mert az lesz.

A fiacskad visszaszolasabol pedig latni, hogy az allitasok igazak. Nem olyan nyugis o, mint ahogy te azt eddig bevetted.

- 🚘+👦🏻+🚀 =❓

- 😎

- ❌🤦‍♀️

- ❓❓❓

- 🩸♿☠💀

- 😮

2022. ápr. 4. 19:42
 37/54 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem itt az anyja annyira elvakult, hogy ha a gyerek elgázolt volna valakit akkor is a gyalogos lenne a hibás mert hogy miért volt ott 😂
2022. ápr. 4. 19:46
 38/54 anonim ***** válasza:
90%
Lapít is a kérdező, mit a xar a fűben. Vagy csak annyira jól idomított a párja, hogy már ő kért bocsánatot a fiútól. :D
2022. ápr. 4. 19:53
 39/54 anonim ***** válasza:
93%
A gyereked szerinted "nyugis", de csak elhagyta a száját hogy a párod közösüljön az autóval (amit ajándékba adott hogy használja) és nem "pofázhat" bele dolgokba, jelen esetben a vezetési stílusába, mert nem az apja. A régi autót sem lett volna köteles kölcsönadni, de ő jófej akart lenni - láthatod, a fiad nem érdemelte meg. Te olyan anyuka lehetsz, akit behívnak a suliba mert a kölyke kicsavarta egy másik gyerek karját, és az a reakció hogy "Hát a Pistike biztos nem csinált ilyet"...
2022. ápr. 4. 19:58
 40/54 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes, soha életemben nem sikerült kerékcsikorgással elindulnom véletlenül, és ezt szerintem a többi válaszadó is elmondja magáról neked, ha kell. Akkor indultam el így, amikor sok ló volt a popókám alatt, és jampizni akartam a frissen váltott lámpánál. Senkit nem engednek jogsihoz, aki csak így tud elindulni. A párodnak igaza volt, a fiad meg egy elkényeztetett s*ggfej.
2022. ápr. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!