Hogy lehetne elsimítani ezt a konfliktust a fiam és a párom között?
Van egy 19éves fiam,aki nemrég szerzett jogosítványt. Persze nagyon szeretne saját autót, de sajnos nem áll módomban venni neki. A párom felejanlotta,hogy használhatja a régi autóját, aminek a gyerek nagyon örült, de már a második napon akadt egy kis nézeteltérés. A párom ugyanis állítólag visszahallotta az ismerőseitől, hogy a gyerek közveszélyesen száguldozik a városban, és emiatt kérdőre vonta és megfenyegette,hogy a következő alkalommal visszaveszi az autót. Szó szót követett, végül a gyerektől elhangzott a következő mondat: "b@szd meg az autód, nem vagy az apám,hogy belepofázz hogyan vezetek"
Ezt követően megfagyott a levegő és kis idő múlva a gyerek szótlanul bement a szobájába.
Nem tudtam mit mondani,egyiket sem védem mert mindketten hibásak, így mindenki rám neheztel, mert nem állok senki oldalára.
A párom alaptalanul vádaskodott, semmi bizonyítéka,hogy a gyerek száguldozott, ráadásul ha igaz is, akkor sem így kellene közölni és fenyegetőzni.
Viszont a gyerek is nagyon csúnyán reagált, kicsit én szégyelltem magam miatta
Azok a bizonyos ismerősök biztos felismerték a párod autóját. A fiad egy gyökér. Ha a párod "nem pofázhat" bele valamibe, akkor ne kelljen tőle az ingyen kocsi se. Vegyétek el tőle a kocsikulcsot, mert egyrészt egyáltalán nem értékeli, másrészt ha ismerősöktől jön vissza hogy egyedül mit művel az utakon, saját maga és mas érdekében se üljön kormány mögé.
A kérdésben még azt írtad, hogy közveszélyesen száguldozik, de miután nem a fiad pártján állnak az emberek, már "csak" kerékcsikorgatva indul el. Értem hogy szülő vagy és a gyereked az egyik nagy szerelmed, de azért na. Ennyire durván ne legyél vak.
Csak szeretném ez elfelejteni és túlleni rajta,hogy visszaálljon a béke...nem volt ez akkora ügy,hogy emiatt haragudjanak egymásra és főleg nem énrám.
ja valóban max kinyiffan az idióta pici fiad majd csinálsz másikat.
""b@szd meg az autód, nem vagy az apám,hogy belepofázz hogyan vezetek"
Na itt vettem volna el a kulcsot a kis takonytól!
⛔"Nagyon kétlem,hogy száguldozott volna. Alig egy hete van jogsija és nagyon nyugisan vezet, minden szabályt betart. Tudom jól,mert én is utaztam vele és végig megfontolt volt." ⛔
Irnek rad egy szot, amit a nem tul okos emberekre szoktak, de akkor torlik a kommentem.
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a jelenletedben kezd el ugy vezetni, mint egy vadbarom??? 😇
Naiv vagy..
A fiadat veded es a parodra fujsz, mert "szegenyt" kiosztotta..
Oruljon, hogy nem kapott egy atszallost is melle.
Koszond meg azoknak, akik szoltak. Inkabb ez, minthogy a rendorseg jelenjen meg az ajtotokban, mert az lesz.
A fiacskad visszaszolasabol pedig latni, hogy az allitasok igazak. Nem olyan nyugis o, mint ahogy te azt eddig bevetted.
- 🚘+👦🏻+🚀 =❓
- 😎
- ❌🤦♀️
- ❓❓❓
- 🩸♿☠💀
- 😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!