Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt miert tagadjak a szuleim?

Ezt miert tagadjak a szuleim?

Figyelt kérdés
Amikor kicsi voltam es nagyon rossz voltam megutottek a szuleim, de nem durvan vagy ilyesmi, nem is haragszom miatta. De nemreg szoba kerult es egyszeruen letagadtak hogy hat ok sosem utottek meg engem... Lehet nem is emlekeznek ra?
2022. ápr. 4. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
23%
Engem a szüleim még 22 évesen is megütnek.
2022. ápr. 4. 17:46
 12/12 Katona Dius ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. Anno ha kicsit is rosszak voltunk, kaptunk rendesen mert anyámnak nincs türelme a gyerekekhez. Nem értem,akkor minek szült 3at is, de mindegy. Múltkor mikor szóba került, hogy ha gyerekem lesz, és hiába mondok el neki valamit szépen 100szor, tojók a fejemre (rengeteget látok ilyet ismerősök között) akkor majd kap a popsira egyet. És jön,hogy bezzeg ő sosem ütött meg,miért akarom én bántani az unokáját. Az bezzeg nem jön vissza neki, hogy rendszeresen kaptunk ocseimmel rozsavesszovel.
2022. ápr. 5. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!