Most ismét tagadjam le azt hogy cigizek?
28 éves nő vagyok, jó pár éve már nem anyámék tartanak engem.
Pár éve már cigizem, jelenleg iqos szivok. Viszont nem mondtam el neki, tudtam hogy ellenezni fogja.
Na már most tegnap beszélgettünk, mondta akar ő is venni magának iqos. Nem tudja mi legyen stb. Mondtam neki hogy itt az ideje hogy elmondjam neki hogy én is szívok azt és szívesen oda adom hogy kipróbalja.
Ma viszont elkezdte mondani hogy csalódott bennem, azt hitte mindent megbeszélhetünk majd a férjemnek is neki állt hogy jól rá szokatott. Stbstb. Már 1 nap után unom a szent beszédet, gondoltam rá hogy neki adom a jelenlegit magamnak veszek egy újat és megmondom hogy már mégsem szívom...
Ennyi idősen bennem ilyen kérdés már nem merült fel.
38N
3as- Ott a pont
Es a ferjedet meg azonnal hagyja beken. Es mar csak azert se hazudj neki hogy nem szivod, mert hozza szokik ahozz hogy o most jol le rendezett teged, milyen hatasos volt mert “abba hagytad” es mindennel ezt fogja csinalni. Allj a sarkadra es mutasd meg neki hogy egy felnott ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!