Az anyám miért lett hirtelen engedékeny a barátommal kapcsolatban?
Kb. mintha kicserélték volna, vagy nem is ő lenne.
Eddig heti egyszer alhattam ott, vagy pénteken, vagy szombaton. Most nem szólt azért, hogy péntek déltől ma délig ott voltam.
Még februárban mondtam, hogy tavasszal elmennénk pár napra kettesben, vagy Ausztriába vagy Szlovéniába. Kirándulni, wellnessezni. Hallani sem akart róla, meg hogy ő a rendőrséggel hozat haza, ha el merek menni, meg hogy mit fognak mások gondolni... Aztán csütörtökön kérdezte, hogy azzal végülis mi lesz, foglaltunk-e már? Mondom hogy foglaltunk volna, mikor az említésétől is ordítottál fél órán keresztül? Erre hogy hát végülis ha nagyon szeretnék, menjek, de végig tudni akar rólam, meg tudni akarja, pontosan hová megyünk, mikor merre járunk.
Most lesz majd a barátom születésnapja, hétköznapra esik. A szülinapján estig gyakorlaton lesz az egyetemen, és szerettem volna meglepni azzal, hogy feldíszítem kicsit a lakását (van kulcsom), főzök neki és aztán ott is alszom, másnap is vele vagyok. Viszont ez egy csütörtöki nap, így a pénteki napot kihagynám a suliban. Ezt sem akarta, mert hogy ő nem fog amiatt igazolást kérni az orvosomtól, hogy én tudjak menni szexelni (így, igen). Aztán most kérdeztem, hogy mehetek-e és belement.
Szóval nem értem, mert eddig mindenre forgatta a szemét, bármit kérdeztem, ami a barátommal volt kapcsolatos, a válasza zsigerből NEM volt, és ha kérdeztem, hogy miért, akkor jött a "mert én azt mondtam" szöveg. Nem értem, arra is gondoltam, hogy most jól belemegy mindenbe, aztán amikor már mennék, vagy valami, visszamondja, hogy mégsem?
17/L
Az emberek véleménye bizonyos dolgokról idővel megváltozhat. Anyád véleménye is változott. Talán látja, hogy a barátod kedves veled, esetleg neki is lett párkapcsolata...
Felesleges ezen agyalnod inkább örülj a kialakult helyzetnek!
Én a barátoddal felnőtt kísérő nélkül fixen nem engednélek el.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy 17 évesen egy beleegyező nyilatkozatot nem írhatsz alá, ha neadj ég megsérülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!