Mérgező anyával rendelkezők. Ti tartjátok vele a kapcsolatot?
Ha igen, milyen sűrűn találkoztok/beszéltek vele?
Hogyan tudtok a közelében megmaradni úgy, hogy elengedjétek/félretegyétek a negatív dolgokat?
Tartom, nagyon kötődök hozzá, de kezdtem rájönni az elmúlt időszakban, hogy valami sem stimmel. Itt is kommentelt valaki, hogy érzelmuleg nem támogatták (pl.simogatás, ölelés, szeretünk). Ezek a dolgok nekem most esnek le.
Állandóan megy a cirkusz valami hülyeségen ha együtt vagyunk, ha én nem keresem, ő fel nem hívna. Ha felhivon, felveszi a telefont, a hangja meg mintha a fogát húznák. Ha feldobok valami program ötletet, a válasz, hogy hagyjam,ő biztos nem megy. Elegem lett. Néhány napja én sem keresem, talán távolságot kell tőle tartanom, valószínűleg semmi szüksége a jelenlétemre. Hozzátenném, ott segítettem neki, ahol tudtam, anyagilag is, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!