És az mit csináljon akinek mérgező gyereke van? Aki azt hiszi hogy őt már dolgozó emberként is el kel tartani a szülőnek?
2022. ápr. 2. 23:44
3/21 anonim válasza:
Vele lakom. Benn vagyok a szobámban, ha kiabál ordít csendben állok és megvárom míg befejezi. Ha befejezte egy szó nélkül a szobámba megyek, magamra csukom az ajtót és a nap további részében nem beszélünk.
Minden xarságát végig hallgatom, de lexarom.
Várom a napot majdnem mindennapos gyomorideggel, hogy elköltözzek.
Valszeg ha elköltözök, max 2-3 havonta egyszer majd felhívom és ennyi. Többet ne várjon. Elég alázást kaptam már.
2022. ápr. 2. 23:46
4/21 anonim válasza:
jaaa, hogy csak a szülő felé lehet elvárás ezerrel.. és ha nem teljesíti, akkor szemét "mérgezőszülő"
2022. ápr. 2. 23:49
5/21 anonim válasza:
Nekem nem csak az anyámmal de az apámmal is problémáim vannak. Anyám érzelmileg zsarolt gyerekkoromban és irányítani akart gyerekkoromban és fiatal felnőtt koromban is. Apám meg egy okoskodó mindenkinél mindent jobban tudó ordibáló alkoholista. Egyiktől sem kaptam támogatást se érzelmileg (Soha nem simogattak vagy öleltek meg és egyszer sem hallottam tőlük kedves elismerő szavakat mint pl.: szeretlek,ügyes vagy stb.)Se anyagit Közel 7 éve külföldön élek,de ez idő alatt 2x voltam otthon. Második alkalomkor is csak a tesóm miatt mentem haza. Apámmal 2 és fél éve nem tartom a kapcsolatot. Anyámat pedig másfél évvel ezelőtt össze vesztem facebookon és elküldtem a picsába. Azóta nem beszélek vele se. Sokkal jobb a közérzetem amióta nem kell velük tartani a kapcsolatot. Lépj le onnan ahogy csak tudsz. Hidd el sokkal jobb lesz neked.
2022. ápr. 3. 01:38
6/21 anonim válasza:
4# Meglepő lesz, de a szülőnek az a dolga, hogy elviselje a gyerekét, felnevelje a legjobb tudása szerint. A gyerek nem tartozik a szülőnek semmivel. Nem kérte, hogy megszülessen, a szülő hívta életre, ő tudta mivel jár, hogy etetnie, nevelnie kell. Ha a szülő szenved a gyerekétől -biztosan van ilyen, nem vitatom és baromi nehéz lehet- akkor ő nem mondhatja a gyereknek, hogy vissza a babaruhát.
2022. ápr. 3. 01:40
7/21 anonim válasza:
Manapság már azért megkapja egy szülő a mérgező jelzőt, ha azt meri mondani a gyereknek, hogy vigye ki a szemetet.
2022. ápr. 3. 01:42
8/21 anonim válasza:
Az az igazság, hogy sokat gondoltok magatokról!
Én negőrülnék ha ilyen gyerekem lenne!
Akkor ti, hogy támogatnátok, hogy lennétek családfenntartók ha ne adj isten betegek lennének, lettek volna? Magukra hagynátok igaz,vagy megölnétek őket amit nap mint nap lehet a hírekben olvasni?..
Egyet jegyezz meg kérdező! Neked kutya kötelesség a szülőre hallgatni! Nem hiszem el, hogy csak rosszindulatból szól rád muterod! Nem az a jó szülő aki mindent megengedi a gyereknek!
2022. ápr. 3. 04:02
9/21 anonim válasza:
8# "Akkor ti, hogy támogatnátok, hogy lennétek családfenntartók ha ne adj isten betegek lennének, lettek volna? Magukra hagynátok igaz,vagy megölnétek őket amit nap mint nap lehet a hírekben olvasni?"
Mi van nyolcas, magadra ismertél a kérdésben? Egy gyerektől ilyet nem kérdez senki, pláne nem a szülője, egy gyereknek az nem dolga, hogy az anyja zavaros, számonkérő fikcióira reflektáljon. Az anyának dolga ellátni, gondozni, nevelni a gyerekét. Nem a szülő ügye, hogy mit tesz vagy nem tesz a felnőtt gyereke a saját gyerkeivel a jelenben sem, de egy fikcióban számon kérni, nos talán már meg is őrültél? Elmaradhat a feltételes mód?
2022. ápr. 3. 04:46
10/21 anonim válasza:
Neked kutya kötelesség a szülőre hallgatni! - ez a nap vicce :D
Ja, majd hallgatok a kedves szülőmre, akitől soha nem kaptam mást, mint azt, hogy szrdarab vagyok. Hápersze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!