Mérgező anyával rendelkezők. Ti tartjátok vele a kapcsolatot?
Ha igen, milyen sűrűn találkoztok/beszéltek vele?
Hogyan tudtok a közelében megmaradni úgy, hogy elengedjétek/félretegyétek a negatív dolgokat?
Mióta elköltöztem, heti 1x beszélünk telefonon és kb. 2 havonta találkozunk.
Nem szeretek vele találkozni, mert az agressziójával ledominal, újra jonnek a gyerekkori érzések, pedig sokat dolgoztam azon, hogy tudjak határt húzni, ami már megy, de az érzések még jönnek.
Emellett az életutálatot megtanultam tőle (1 másodpercig sem volt boldog soha és ezt napi 100x tudtomra adta régen) ez pedig nagyon frusztrál, semmiben sem akarok rá hasonlítani.
"Én megőrülnék ha ilyen gyerekem lenne!"
Én meg akkor, ha ilyen szülőm lenne mint ts. Nyilván azért is vagy lepontozva, nem vagyok ezzel egyedül.
Hát, kedves #8!
Nem tudom, mit mondjak erre. Nincs olyan, hogy kutya kötelességem, főleg nem azok után, amit velem tett. Az állandó megszégyenítés, degradálás, negatív véleménye rólam.
Szerintem ezek után annak örülhet, ha szóba állok vele.
Én nem tartom anyámmal a kapcsolatot, apám meg föld alatt van.
Néha találkozunk ha otthon vagyok, de feszülten, kellemetlenül érzem magam a társaságában.
1-szer itt aludt nálam. De igyekszem ezeket a vendégségeket is minimalizálni.
Már csak azért is mert rohadtul nincs tekintettel senkire.
Régen nem ilyen volt, aztán megváltozott és ez lett nála az alap beállítás.
Amikor itt volt, arra keltem reggel 5-kor hogy kihangosítva rohadt hangosan telefonál a másik szobában, körülbelül fél óráig.
Egész nap kialvatlan mosott szar voltam.
4
Majd ha lesz egy ilyen szülő az életedben a következő életedben,vagy visszafejlődsz, és örökbe fogad egy ilyen fajta...
Akkor ugass itt mindenképp,mert muszáj a túl értékes véleményed annak is hallania,aki 1km-re veled párhuzamosan sétál.
Akkor majd megtudod,hogy mi a különbség egy mérgező/nem mérgező szülő között.
Inkább örülj,hogy neked nem volt ilyen az életedben.
16
Ez a magyar nép egyik betegsége,amit különösen itt,de való életben is megtalálhatsz.
Azért ne egyél a kutya tányérjából,mert lehet hogy egy pár perce az öcséd is beleevett.
Logika,racionális gondolkodás, egyéb szép szavak...
Na ehhez kell az egyetem,ennyire futja.
Nem azért,hogy fikázzam,de ha erre képes egy ember,aki onnan kijött...
Rengeteg okosnak tartott ember akár így vitát nyerni,csak való életben is figyelj oda! Ne csak itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!