Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy magas elvárásokkal rendelk...

Egy magas elvárásokkal rendelkező nőnek aki tiszteli magát milyen férfira van szüksége, ha akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Valószínűleg olyan férfira van szüksége aki megfelel az elvárásainak 🤷‍♀️

És mivel mindenkinek rohadt más elvárásai vannak és más jön be így abszolút nem tudhatjuk, hogy az adott illetőnek milyen pasi lenne az ideál.

2021. júl. 18. 00:27
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Az ilyen "magas elvárású" nőknek azzal szoktam elkenni a pofikájukat, hogy, oké kiscsillag, látom elvárás van dögivel, de te mit kínálsz, mit tudsz nyújtani azért, hogy valakinek érdemes legyen megkísérelni az elvárásaidnak megfelelni?

Na erre olyan kifejezéstelen vagy sértődött arckifejezéseket lehet látni, hogy öröm nézni. XD

2021. júl. 18. 00:37
 3/10 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam aki tényleg sokat kínál. mert van olyan. és azért írtam a kérdést igazából mert úgy vettem észre hogy sok faszi mondja, hogy neki olyan lány kell aki nem könnyen kapható meg nem teszi szét egyből a lábát de ezt a tiszteletlen fiúk is mondják akik csak megfektetni akarják a lányokat. ennyi erővel ők se kínálnak semmi jót mégis vannak elég nagy elvárásaik általában.
2021. júl. 18. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Rám van szükséged, ez nem is lehet vitás. Nekem is magas elvárásaim vannak, szóval egy közös pont már van is bennünk. Tisztelem és nagyra is tartom magam, ezzel a második pipa is megvan. Kezdem úgy érezni hogy az isten is egymásnak teremtett minket Kérdező. Ha néhány alapvető kritériumnak megfelelsz akkor még az is lehet hogy megkapod a lehetőséget hogy a csajom legyél. Alap hogy b@b@p.ncid legyen, nem szeretem ha rojtos a saláta. Az olyan szanaszétk.rt hatást kelt, én igényesebb férfi vagyok annál mint hogy egy ilyen lyukba bedugjam legnemesebb testrészemet. Tudjál jól orálozni, és tegyen boldoggá a tudat hogy csinálhatod nekem. Tőlem semmi hasonlót nem fogsz kapni mert egy férfi, a teremtés koronája nem csicskul így be egy nőnek sem. Mint mondtam magasak az elvárásaim, szóval a csecsed ne lógjon. De legyen jó nagy, mert számomra presztízskérdés hogy nagycsecsű nőm legyen. A fejed ne legyen ráncos mert az gáz, ráncos fejű nő nem fog beülni nálam a BMW-m anyósülésére. Tartom magam annyira hogy nem érem be egy narancsbőrös valagú akármilyen l.vnyával,meg a b@b@punci mellé alapból babapopsi is illik, szóval ha a csajom akarsz lenni akkor tedd oda magadat az edzőteremben. Keress jól, legyen biztos egzisztenciád. Hiteled ne legyen, az olyan prolis dolog. Ha csak egy kicsit is megérzem rajtad hogy le akarsz húzni anyagilag akkor már mész is a levesbe, ezt jobb ha tudod. Részemről röviden ennyi, ha szimpatikusnak találod az elveimet, életfelfogásomat akkor már küldheted is a privátot.
2021. júl. 18. 01:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Jó, de mégis mit kínál? Azt hogy nem teszi szét a lábát az 1.randin? Vagy meg tud csinálni egy rántottàt?
2021. júl. 18. 01:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Szóba sem állok olyan nővel akinek csak az elvárások jönnek ki a száján, ilyen egyszerű.
2021. júl. 18. 03:04
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Szó szerinti talpnyaló férfira vágynak, akit lábtartónak is használhatnak 1000-el.
2021. júl. 18. 07:11
 8/10 A kérdező kommentje:
7es te miről beszélsz?😭😂nem mindenki ilyen
2021. júl. 18. 07:57
 9/10 anonim ***** válasza:
8#: kár:(.
2021. júl. 18. 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Elvárásaim: rendes munkahely, alkohol mentes életmód ( jelenlétemben ne igyon legalább ). Egy ágy ami elég széles ahhoz hogy amikor együtt alszunk ne vigyáz állásban keljen egész éjjel forgolódni.
2021. júl. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!