Melyik az a könyv, amelyik kifejezetten azért nem nyerte el a tetszésedet, mert a sok hype miatt túl magas elvárásokkal kezdted olvasni?
Hiro Arikawa - Az utazó macska krónikája - szerintem nyálas ponyva a rosszabbik fajtából.
Mur Lafferty - Hat ébredés - ezt meg semmilyennek találtam.
Adrian Tchaikovsky - Az idő gyermekei - egyenetlen tempó, a téma nagyon jó, a kivitelezés mondjuk közepes (szerintem).
Douglas Adams - Galaxis útikalauz stopposoknak - tudom, ezt nem illik hangoztatni, kétszer olvastam gimnáziumban, egyszer tavaly (huszonévvel később), és egyszer sem "jött át".
James Bowen - Bob, az utcamacska - szerintem ez is semmilyen.
Például.
Nekem Orwell 1984 című könyve volt hatalmas csalódás. Azok alapján, amiket írtak róla, sokkal jobb könyvet vártam, ennek ellenére számomra egy rendkívül vontatott, már-már túlságosan sötét könyvet kaptam.
Utána viszont megpróbálkoztam tőle az Állatfarmmal, ami kifejezetten tetszett.
#5 "már-már túlságosan sötét könyvet kaptam"
Ha csak már-már volt túlságosan sötét, akkor nálad tényleg nem ért célba.
Theodore Sturgeon: More than Human. Nagyon sokat vártam tőle, de olyan semmilyen volt.
Vonnegut könyvei.
Szép új világ. Lehet hogy régen aktuális volt, de ma olvasva már inkább nevetségesnek hat.
Brandon Sanderson YA könyvei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!