Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha vennél magadnak valami...

Ha vennél magadnak valami finom ennivalót és a gyereked megkívánná, odaadnád neki?

Figyelt kérdés
Pl ha vennél neki mondjuk kakaóscsigát (amit te nem szeretsz), magadnak almás pitét, és ő meglátná otthon, és megkívánná a pitét, neki adnád, vagy megennéd, mert azt magadnak vetted?
2022. ápr. 1. 18:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk is van ilyen de úgy néz ki hogy kakaós csigát is megette de meg szeretné kostolni az almás pitét is akkor megkóstolhatja .
2022. ápr. 2. 06:05
 32/34 anonim ***** válasza:
73%

Nem adnám oda.

Kapna belőle egy darabot, és ennyi.

Dolgoztam fagyizóban, és ott ha napi 8x nem ment a brainfck az ilyen gyerekkkel, akik kértek egyet, majd fél perc múlva, jaj anyucié jobban ízlik, inkább mégis olyat, aztán egy harmadikfélét, mert ő inkább még csokit kér.

Döntsd már, el b.....

2022. ápr. 2. 06:46
 33/34 anonim ***** válasza:
77%

Egyébként is utálom a tarhálós embereket, főleg a gyerekeket, akiket nem tanítanak meg, hogy ne nézze ki a számból a kaját.

Irodában is van ilyen "gyereknap" - amit sajnos nem mindig sikerül kivennem szabinak - és van gyerek, aki belemászik a képembe, mikor eszek valamit, és anyuka nem érti meg, hogy vigye az arcomból a gyerekét, mertha én szólok rá, abból sírás lesz.

2022. ápr. 2. 06:49
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Elosztanám, vagy eleve mindkettőnknek ugyanazt vennék. Ha mindig neki adnám azt, amit magamnak szántam, akkor ezt meg fogja szokni, és azt hiszi, hogy mindent, ami nem az övé, könnyen megkaphat. Ha meg nem, akkor olyankor szokták kiverni a hisztit. Nem egy ilyen gyereket szeretnék nevelni.
2022. ápr. 6. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!