Ha vennél magadnak valami finom ennivalót és a gyereked megkívánná, odaadnád neki?
Egy családban, ahol kiskorú gyerekek vannak eleve pofátlanság valamiből csak magadnak venni. Más dolog ha valahol helyben bedosz valamit. Tehát otthonra eleve többet veszek mindenből.
Ha nagyobb gyerekről van szó és mégis előállna a leírt helyzet akkor egyszerűen megfelezném vele.
3!
Jaja. Tegyük fel van három gyerek. Janika csak és kizárólag a kakaoscsigat szereti, Pistike csak a turosbuktat, Marcika pedig még nem eszik mast, csak a mákos patkót. A logikai szerint kellene mindbol minimum 3, plusz mondjuk anyuka kedvencebol, a spenótos burekbol amit senki más meg nem eszik, minimum 4. Igazad van, így kell pazarolni.
5!
Nem mindenkit vág földhöz plusz pár száz forint! Meg ugye mindegy hogy egyszerre veszek többet és tovább van otthon rágcsa, mintha mindennap vennék 3 dolgot. Dehát te úgyis csak kötekedni akarsz, úgyhogy igen, pazarlok, mert van olyan az anyagi helyzetem hogy pazarolhatok. Spóroljanak, akik nem jönnek ki a fizujukból.
6
Szerintem nem a pénzen van a hangsúly, hanem hogy ételt nem pazarlunk…
Amúgy én is megfelezném vele, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!