Miért csüngenek rá az anyukák ennyire a felnőtt, legtöbb esetben egyke fiúkra?
A párom édesanyja még mindig rá van csüngve a fiára. Megértem, hogy szereti, hisz a gyermeke, de szerintem már beteges szinten ragaszkodik hozzá. Külföldön élünk, a párom vendéglátásban dolgozik, így munkanapokon nem sok időnk van egymásra. A szabadnapjain meg végig az anyjával traccsol facetime-on. Van, hogy napi 5-6 órákat. Már olyan is volt, hogy reggel hétkor hívta a mama. Ilyenkor nem akarja letenni, várjál még kisfiam, így-úgy. Ha netán programunk van, számon kéri, mérges rám, mondván nekik csak ennyi idejük van egymásra. Vicces, mert nekünk sincs több. A munkanapjain 10-12 órákat a konyhán tölt, majd hullafáradtan hazaesik, persze a mama már akkor is bombázza a messenger üzenetekkel, még egy jó szexhez sincs ereje.
Múlt héten betegek voltunk és óránként hívogatta, kérdezgette jól van-e, engem is számon kéregetett, hogy ápolom-e a kisfiát.
Ami még nagyon zavar az az, hogy mindig elmondja a páromnak, hogy nála van az otthona, nem ez az otthona, ő van neki ott legjobban stb. Mintha ki akarná sajátítani.
annak a felét elbeszélgetik.
A másik fele a tiéd...
"Ezt a "párodnak" kellene lerendeznie az anyjával"
Előtte viszont a kérdezőnek kellene lerendeznie a párjával, hogy mit szeretne, de ahogy nézem, még eddig se jutottak el...
Azt azért nem mondanám, meg én sem akarom, hogy miattam kapjon össze az anyjával, akkor rosszul érezném magam és rám haragudna a mama...
Csak...Jobb lenne...Ha nem telepedne rá, nem írkálna neki messengeren ahogy lejár a munkaideje és nem hívogatná állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!