Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más anyja is szeret mindent...

Más anyja is szeret mindent tudni a felnőtt gyereke életéről?

Figyelt kérdés
Kérdezősködni, faggatózi, beleszólni, kérdőre vonni, részleteket kihúzni.
2022. febr. 18. 11:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%
Sok anya ilyen, sok nem ilyen. Konkrét kérdésed van?
2022. febr. 18. 11:57
 2/21 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Amíg élsz az anyád marad és amíg él, a gyereke vagy. Meg kell tanulni ezzel együtt élni, de vannak anyák akikre lehet hatni is és megbeszélni velük a dolgot. Főleg azt hogy ez a világ már nem az amiben ő felnőtt és neked Ehhez a világhoz kell alkalmazkodnom Az övéhez továbbá a mai kihívásoknak kell megfelelni, nem a tegnapiaknak.
2022. febr. 18. 11:58
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

"Más anyja is szeret mindent tudni a felnőtt gyereke életéről?"

Igen mivel ő az édesanyám és természetes, hogy érdekli minden ami velem kapcsolatos.

"Kérdezősködni, faggatózi, beleszólni, kérdőre vonni, részleteket kihúzni."

Nem faggat, főleg nem szól bele, mert tudja, hogy úgyis minden lényegest elmondok, illetve, hogy a saját életem élem, a saját döntéseimmel, akaratommal.

2022. febr. 18. 12:05
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
en kulfoldon elek, havonta 1x beszelunk kb, nem faggat, nem ker szamon, nem akar beleszolni. ha valami fontosabb dolgo tortenik velem (koltozes, munkahely valtas stb), azt elmondom a csaladnak
2022. febr. 18. 12:09
 5/21 anonim ***** válasza:
71%
Sok van ilyen, és csak te tudod megoldani, hogy leépítsd. Negyedére kell csökkenteni a kapcsolattartást, és abban a pillanatban, ahogy kellemetlenül viselkedik, otthagyni. Majd megtanulja. Nem akarja, hogy elhagyd, mert önbizalomhiány miatt tapadósan szüksége van rád.
2022. febr. 18. 12:22
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
Van ilyen is.Meg olyan is, aki le sem szarja a gyerekét miután nem jár utána a családi pótlék.
2022. febr. 18. 12:27
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
persze, hogy kíváncsi vagyok. a gyerekem. de soha nem szólok bele abba, hogy mit csinálnak, hogy élnek. felnőtt emberek
2022. febr. 18. 14:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám is ha pár napig nem hívom fel akkor ő hív és kérdezi miért nem hívom fel .

Ha valami fontos vagy jó dolog történt velem vagy a gyerekeimel akkor elmesélem neki amint tudom.

2022. febr. 18. 14:21
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, természetesen kíváncsi az életemre, a dolgaimra.

Mindennap beszélünk, sajnos a pandémia miatt ritkán találkozunk.

2022. febr. 18. 14:33
 10/21 anonim ***** válasza:
85%
Én csak egy kérdést szoktam feltenni: boldog vagy kisfiam?
2022. febr. 18. 15:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!