Más anyja is szeret mindent tudni a felnőtt gyereke életéről?
Figyelt kérdés
Kérdezősködni, faggatózi, beleszólni, kérdőre vonni, részleteket kihúzni.2022. febr. 18. 11:44
11/21 anonim válasza:
Téged nem érdekel, hogy vele mi van?
12/21 anonim válasza:
Ha jól nevelt, akkor nem kell faggatóznia, úgyis mindent meg fog tudni, ami lényeges.
" Boldog vagy kisfiam?" Ez jó!!!
14/21 anonim válasza:
Igen,mert anyámnak nincs élete,nem tudd mit magával kezdeni és csak unatkozik
15/21 anonim válasza:
Nem mindenki egyforma, ez a szülőkre is igaz
16/21 anonim válasza:
Egyébként a szülőknek is van egy bizonyos határ, amin jobb ha nem lépnek túl, de ha a gyerek normális, nem is engedi őket.
17/21 anonim válasza:
Habár a felsorolásodból egyiket sem csinálták soha, miután elköltöztem, rendszeresen megbeszéltünk szinte mindent.
Amióta gyerekeink lettek, már nem érdeklem őket. Az unokák igen, de kb semmi más nem. Nekem nagyobb kihívás lejjebb adni, mit osszak meg a szüleimmel, ami esetleg érdekelheti őket, jól esne, ha érdeklődnének, kérdeznének néha, vagy részletekre is kíváncsiak lennének.
18/21 anonim válasza:
Legtöbben érdeklődnek, de nem mindenki.
19/21 anonim válasza:
Sosem volt túl szoros a kapcsolatunk, mindketten elvagyunk a saját kis világunkban a saját érdeklődésünkkel. Heti egyszer felhív, hogy jól vagyok-e, de néha elfelejti és csak kéthetente hív. Nincs harag, én a többi emberrel is így vagyok, a párommal, akivel együtt élek, szintén van, hogy egy héten egyszer beszélünk, főleg külön műszakban (de én vélhetőleg autista vagyok).
20/21 anonim válasza:
Határozottan nem!
Tiszteletben tartjuk egymás életét nincs el és beszámolás számonkérés!
Mindenki maga dönti el mennyít oszt meg az életéből!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!