A gyermeketek fokozatosan lett felnőtt vagy egyik napról a
másikra ?
Figyelt kérdés
Az én lányom most 22 évesen. Hihetetlen de egyik napról a másikra nőtt fel. Összejött egy 31 éves gyerekes férfivel és kész. A gyereket sajátjaként istápolja, és hihetetlen de egyik napról a másikra felnőtt. 3 év után volán mögé ült idegen városban,mert baj történt, 150 kilométert utazott egyedül, süt, főz, mos. Annyira megváltozott. Kimért,higgadt,nyugodt. Előtte hisztis volt nagyon, agresszív. A kinézete is nagyon sokat változott, ismerősök nem ismernek rá. És minden egyiknapról a másikra történt. Elment a férfihez gyerekként, úgy viselkedett sokszor mint egy 16 éves meg úgy is nézett ki, majd visszajött egy érett nőként. Mitől változott ennyit ?
Megkérdezhetem, hogy dolgozik is a lánya vagy eltartják?
2022. febr. 14. 21:11
2/15 A kérdező kommentje:
3 éve dolgozik.
2022. febr. 14. 21:16
3/15 anonim válasza:
Hosszabb idő volt ez, mint egyik napról a másikra, csak neked tűnt olyannak. Csak azt a lépést kellett megtennie, hogy elment otthonról, felnőttnek érezhette magát és ez az egész gondolkodását, viselkedését megváltoztatta.
Én apa vagyok és fiam van. Mindig igyekeztem nem konfliktusba kerülni vele és rosszallásomat is ritkán nyilvánítottam ki. Fokozatosan lett felnőtt, de már 20 évesen elintézett olyan ügyet, amitől én "lebénultam". Az anyjáról nehezebben vált le, mert az anyja babusgatóbb fajta. Egyébként meg egyértelműen a volt apósom mása kinézetre, viselkedésre, érzelmi szempontból is. Talán ez is közrejátszik, hogy a mi kapcsolatunkban a szorosság dacára van valami távolságtartás.
2022. febr. 14. 21:17
4/15 anonim válasza:
21 évesen még állandóan buliztam. Egyáltalán nem vettem komolyan az életet,ahogy esett úgy puffant. Dolgozni dolgoztam. Nem nagyon érdekelt magamon kívül semmi. Ehhez képest 23 évesen elköltöztem,házasodtam,szültem. Teljesen megváltozott minden. Most 26 vagyok és van egy boldog házasságom és egy 3 éves kislányom. Nem igazán akartam felnőni mármint nem ez volt a cél,de volt kiért(a férjem),aztán, ahogy megtudtam,hogy jön a baba(tervezetten) még inkább összeszedtem magam.
2022. febr. 14. 21:34
5/15 anonim válasza:
A gyereked előtt se volt nagyon példa, ha képes volt ennyi idős gyerekkel rendelkező emberrel összeállni, ebben az egészben szerintem a csávó örül a legjobban.
2022. febr. 14. 21:52
6/15 anonim válasza:
Én is 22 vagyok, én egyik napról a másikra elcuccoltam otthonról és onnantól kezdve hirtelen más lett minden. Sokszor mondták hogy jaj hát te nem takarítasz, mosol, főzöl stb. Persze, gondoltam eltartanak, majd ha magam leszek mindent csinálok én. Hogy majd én sosem leszek ilyen meg olyan stb. Igazából csak leszartam a dolgokat míg azt láttam hogy mindent megcsinálnak helyettem.
Na ehhez képest egyik napról a másikra, az egész lakást kitakarítom, saját magam intézek mindent, mindent magam csinálok, sosem panaszkodtam hogy most kell háztartást vezetnem. Szerintem a lányod is hasonlóan érez, jött egy alkalom amikor végre felnőttnek érezheti magát
2022. febr. 14. 21:56
7/15 anonim válasza:
Egyik napról a másikra, mert nekem is ilyen anyám volt, mint te. Egy nagy nulla voltam otthon, hisztis gyerekként voltam kezelve. Elköltöztem, és minden előre sejtését anyámnak keresztbe húztam. Főztem, mostam, takarítottam magamra és páromra is. Emelett pedig dolgoztam. Nehéz ám egy kontrollmániás anya mellett bármit is csinálni. Anyám mai napig nem hiszi el, hogy felnőtt önálló nő vagyok és bármit zsigerből elintézek, azt is, amit ő nem.
2022. febr. 14. 22:18
8/15 anonim válasza:
#6 Nem annyira példa kérdése, inkább arról lehet szó, hogy húszévesen folyton azt hallja az ember, hogy "ezek a bulizós éveid, most mindenki bulizik", 5-ös kommentje is mintha megerősítené, hogy egy ilyen életszakaszon át kell esni. Emiatt az introvertált húszévesek közt sokan kezdenek idősebbekkel, mert egyedül róluk hallani, hogy nem érdekli őket a bulizás. Én is sajnálom, hogy nem tudtam ennyi idősen, hogy mennyi korombeli, introvertált fiú van.
2022. febr. 14. 22:31
9/15 anonim válasza:
olyan nincs hogy egyik napról a másikra fölnő. Max a szülő nem akarja látni a változást. Az meg nem felnőttség hogy valaki becsávózik, és hozzá költözik.
2022. febr. 14. 22:39
10/15 anonim válasza:
"Az meg nem felnőttség hogy valaki becsávózik, és hozzá költözik."
Bizony.
Az meg főleg gyerekes jellemre vall, hogy egy gyerekes faszival jött össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!