Ez gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

UK-ban dolgozok testveremmel (Skocia Highlands) es felhoztam hogy mi lenne ha edesanyam par napot velunk toltene par napot. Hotelban dolgozunk es szallas, etel (reggeli, vacsi) szinte ingyen lenne neki plusz busszal mennek vendegek mindig mashova kulonbozo napokon es ugye lehet veluk menni. meg komfortzonabol is kimozdulna, mert sehova sem jar igazan (nyugdija keves es egyedul el, mivel szuleim szoban elvaltak egymastol, bar vannak baratai es tesom kislanyat is megnezi mindig), viszont valamiert nem erzem motivaciot, hogy kijojjon, mert oszinten szolva nem hianyzik igazan, bar biztos boldog lenne ha itt lehetne mivel kulfoldon is legutobb kb 30 eve volt apammal.

Ez gaz szerintetek, hogy igy erzem ?

2022. márc. 23. 19:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam, hogy nem egyedul buszozna hanem egyutt mennenk termeszetesen.
2022. márc. 25. 08:28
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

Így más. A lényeg a közös program. Sok ember van aki kihozza a szülőket és nem mennek sehova. Ha buszos kirandulás akkor az lesz. Ha anyukád 30 éve nem járt külföldön akkor mindennek örülni fog.

Az még ne érdekeljen hogy a tesód feleségével nem kedvelik egymást. A feleségnek ki kell bírnia azt a pár napot amíg a férje anyja kimegy látogatóba aki mellesleg a te anyukád is. Ha tesodat vagy téged zavar valami konfliktus amiről nem írtál akkor úgy nehéz lesz, de nem írtál ilyesmit csakhogy te személy szerint eltávolodtál anyukádtól.

De azért a nagy spórolásban valami városnézést is iktassatok be, meg nem kotelető a hotelben enni csak azért mert olcsó. Otthon is reggelizhettek. Miért kell a hotelhez szervezni még a kaját is? Nem lesz egy kicsit túrás napi kétszer oda elmenni? Vagy talán a mellette laktok?

2022. márc. 27. 11:54
 23/27 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó: az is lehet, hogy a kérdező és a testvére a szállodában kaptak lakhatást, mint ott dolgozók.
2022. márc. 27. 15:52
 24/27 anonim ***** válasza:
55%
Igen erre is gondoltam.
2022. márc. 27. 15:54
 25/27 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, gáz a gondolkodásod! Ha nem szeretnéd minek találsz ki ilyet.
2022. márc. 27. 21:00
 26/27 anonim válasza:
59%
Nem gáz, jószívűség és figyelmesség. Legfeljebb visszautasítja az anya, ha nehezen kimozdulós. De Te tedd meg, amit a szíved akar. Még jól is alakulhat az anya kirándulása, ennek a valószínűsége nagyobb, mint annak, hogy a menyével vitázva töltené a szabadidőt.
2022. ápr. 12. 20:07
 27/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem en a helyedben felajanlanam anyamnak, hogy ha van kedve kijohetne latogatoba. Felretennem azt, hogy nincs motivaciom hozza. En is 4 evig kint eltem, rengetegszer hivtam oket, de nem jottek. Szoval egyaltalan nem biztos az sem, hogy elne a lehetoseggel. Sok idosebb embernek mar nincs kedve repulgetni orakig, de a gesztus fontos. Gondolj bele annak orulnel ha meghalna? Nyilvan nem. Egy ilyen utazas ha megvalosul akkor pedig tok jo program lehet belole.
2022. ápr. 13. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!