Ez gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

UK-ban dolgozok testveremmel (Skocia Highlands) es felhoztam hogy mi lenne ha edesanyam par napot velunk toltene par napot. Hotelban dolgozunk es szallas, etel (reggeli, vacsi) szinte ingyen lenne neki plusz busszal mennek vendegek mindig mashova kulonbozo napokon es ugye lehet veluk menni. meg komfortzonabol is kimozdulna, mert sehova sem jar igazan (nyugdija keves es egyedul el, mivel szuleim szoban elvaltak egymastol, bar vannak baratai es tesom kislanyat is megnezi mindig), viszont valamiert nem erzem motivaciot, hogy kijojjon, mert oszinten szolva nem hianyzik igazan, bar biztos boldog lenne ha itt lehetne mivel kulfoldon is legutobb kb 30 eve volt apammal.

Ez gaz szerintetek, hogy igy erzem ?

2022. márc. 23. 19:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Minek hívtad el egyáltalán, ha így érzel?
2022. márc. 23. 20:14
 2/27 A kérdező kommentje:

Felreerthetoen fogalmaztam:

Tesomnak hoztam fel hogy mi lenne ha kijonne ide. Neki meg nem emlitettem vagyis anyumnak. Tesom tamogatja egyebkent az otletet, hogy kijojjon.

Meg tesom felesege is itt dolgozik es vele nincsen valami jo viszonyban vagyis egymassal. Ezt kihagytam.

2022. márc. 23. 20:30
 3/27 anonim ***** válasza:
68%
Gáz. A nővel ne takarózz. Senki se izgatja, ha látni akarnám anyámat. Te nem akarod. Legalabb nem leszel kiborilva, ha meghal, mert már nem érdekel.
2022. márc. 23. 20:44
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

De most akkor szeretnéd, hogy menjen vagy nem szeretnéd? Teljes káosz a fogalmazásod. Ilyen régóta élsz már kint, hogy nehézkes a magyar fogalmazás? Akkor írd le angolul. Biztosan lesz, aki megérti és tud tanácsot adni.

Így értelmetlen az egész kérdés.

2022. márc. 23. 21:41
 5/27 anonim ***** válasza:
99%

Tehát a te ötleted volt, hogy kimenjen, de nem akarod, hogy kimenjen? He? Akkor minek ötleteltél, hogy menjen ki??

Bár olyan életem lehetne, hogy annyira nincs problémám, hogy magamnak gyártom őket én is...!

2022. márc. 23. 21:49
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Eleg gaz. Szegeny anyukad biztos orulne.
2022. márc. 23. 22:00
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Ha nem akarid, akkor minek hoztad fel az ötletet tesódnak?
2022. márc. 23. 22:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem, hogy itt NEM te vagy a fontos meg a motivációd, hanem anyàd. Hogy ő hogy érezné magàt kint. Ki tudja mikor tudna utazni, lehet soha.
2022. márc. 23. 22:30
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát kínos eléggé.
2022. márc. 23. 22:31
 10/27 anonim ***** válasza:
83%
Komolyan úgy hívnád oda nyaralni, hogy buszozgasson idegenekkel? Így nem sok értelmét látom...
2022. márc. 23. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!