Gazdag vagy a szegényebb szülők gyermekei lesznek talpraesettebbek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 16:41
21/23 anonim válasza:
A gazdag. A szegény egész életében hátrányban lesz a gazdaghoz képest.
22/23 anonim válasza:
21, nem a kérdésre válaszoltál, kevered a fogalmakat. Te a lehetőségeket nézed, de a talpraesettség az tök más. Pont hogy egy szegény talpraesett nem ragad benne abban a nyomorban ahová született.
23/23 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy a szülők hogyan bántak a gyerekkel (most nem konkrétan a nevelésre célzok). Gyerekként nagyon nyitott voltam a világra, úgy is, hogy kissé visszahúzódó voltam, mert hát istenem, introvertált vagyok. Aztán apám, aki teljesen egyedül felnevelt, a bizalmamat meg az életkedvemet úgy a földbe tiporta, hogy már attól aggályaim támadnak szinte mindenben, ami nem egyértelmű vagy számomra ismeretlen, mert belül rettenetesen nyomaszt, hogy mi van, ha elcseszem. Mert szerinte olyan jó dolog az, hogy kritizál engem, mert megedz, mert megszokom az életben, és nem fog csapásként érni mástól, és ösztönöz a jobbra, meg a kutyafaxa mindensége... Nekem baromira nem erre volt szükségem, és a többire, amiket csinált, és ha bárkinek mondaná, nem tartaná normálisnak, de ő akkor sem látta be hibáját, amikor mondtam neki szépen is, csúnyán is (ami nem is olyan csúnya). És amit leginkább ő baxott el a lelkivilágomban, azt ő nem veszi észre, de mondogatni mondogatja, milyen igénytelen állat vagyok (ezt így, és azért, mert egyrészt nem érdekel, hogy vele vagy mással világot lással, hogy másik országba menjek/menjünk, bezzeg kiskoromban milyen érdeklődő voltam). És az ő hülyeségei nekem mindenre kihatottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!