A talpraesettebb testvérnek más családban sem segítenek ha bajban van?
Nálunk a testvérem egy here, mindenki vérét szívja a családban, 25 évesen még nincs többje mint egy színkettes érettségi és kb 2 hetet nem dolgozott életében összesen. Mégis mindenki segít neki, kifizetik az adósságait, ingyen él egy lakásban és fizetik a kajáját, mosnak, főznek rá.
Én pedig a "talpraesettnek" kikiáltott tesvére vagyok, aki tanult, családja van, stb. Viszont valahányszor nekem lenne szükségem családi segítségre csak legyintenek, hogy majd azt én megoldom. Úgy érzem, hogy én szívok meg minden kis szarkeverést, amit a tesóm felnőtt fejjel csinál.
Ja és én például nem szoktam semmit se kapni, amikor a testvérem igen (ünnepek, általánosság), mert a szüleim azt mondják, hogy én azt a gyerekeimen keresztül megkapom ugyanúgy....
Máshol is így megy ez?
Nem, egyformán segítenek.
Mondjuk a testvéred nem 'nem talpraesett' hanem lusta, az nem ugyanaz, nálunk egyikőnk se az, csak egyikőnk az okosabb és talpra esettebb, a másikunk meg a szorgalmasabb.
hát nálunk ennyire talán nem eltúlzott...de neki segítenek, hogy kijusson kanadába...(én nem kapnék erre pénzt...sőt..lehetőséget se...mivel őt hívták rokonok...csak utána engem is, mikor mamám megemlítette, hogy ez nekem rosszul esett...de hát ezekután ugyebár...)
neki kifizetnek minden sz@r büntetést...kap jóféle nyárimelót...(bezzeg engem anyám nem akart oda vinni...) stbstb...én meg valahogy úgyis megélek...(igaz, hugom egy számlát alig tudna befizetni, ettől is félne és zavarba lenne...) ezvan....
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!