Szüleim fel akarnak rakni a telefonomra nyomkövetőt. ?
Ők voltak felháborodva, azon hogy én ellenkeztem az egészen, nem járok sehova, hetente találkozok 2x barátnőmmel ennyiből áll a heteim, nem értem mért kell ezt is. Értem én hogy féltenek meg minden de ez sok, vagy más családba ez normális?
16F
39
Akkor én most téged elrabollak, kiviszlek a pusztába, bezárlak egy házba, etetlek, itatlak, s bármit megteszek veled, mert én tartalak el, s így a tulajdonom vagy, akivel bármit megtehetek. :)
Beteg dolog, az első alkalommal bsznám be a telefont a Tiszába, elvesztettem címszóval. Ne vicceljetek már, 30 éves vagyok, nem egy lázadó kamasz, de 16 éves gyereket folyton ellenőrizni?? Valami bizalom, magánélet, privát szféra, semmi?
Anyám ugyanezt csinálta, beleolvasott a levelezésembe, amikor kialadtam, az volt a válasz, hogy úgysincs semmi takargatnivalóm, nem mindegy? Nem b.meg, mert attól még, hogy nem csinálok illegális dolgokat, magánéletem lenne, amit nem akarok vele megosztani.
16 és 36 évesen ugyanúgy.
Ok, de egy 16 éves gyereknek ne úgy legyen magánélete, hogy a szülő azt se tudja, hol jár. Azzal azért egyetértünk, hogy otthon illő lenne elmondania, hogy mikor hova megy?
Mert ha igen, akkor továbbra sem értem, mennyivel rosszabb az, ha van helymegosztás, mint az, ha nincs. Csak előnyei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!