Szüleim fel akarnak rakni a telefonomra nyomkövetőt. ?
Ők voltak felháborodva, azon hogy én ellenkeztem az egészen, nem járok sehova, hetente találkozok 2x barátnőmmel ennyiből áll a heteim, nem értem mért kell ezt is. Értem én hogy féltenek meg minden de ez sok, vagy más családba ez normális?
16F
Sajnos elég sok a rémhír mostanában, hogy így-úgy tűnnek el emberek. Sajnos sokat látok facebookon is, osztogatják meg az emberek. Szerintem csak simán félnek hogy történne veled valami.
De nézd a jó oldalát.
Ha ellopnák a telefonodat (amire SOKKAL nagyobb az esély, hidd el) legalább lesz miből kiindulnia a rendőrségnek :D
Igazi paramami vagyok, de 16 evesnek nem raknek nyomkövetőt a telefonjara, ha ellenkezik.
Ennyi idősen max. akkor raknèk, ha nem ellenkezne, ès az enyèmre is raknank, hogy ha elraboljàk valamelyikünket, vagy a telefonunk ellopjak, akkor megtalàljuk.
De ha ennyi idősen nem alakult ki annyi bizalom, hogy el merjenek engedni, akkor nem fognak magukba nèzni.
Heti 2x eljarni az nagyon kevès, szerintem mozdulj ki gyakrabban.
Ha tudsz diàkmunkàra menni, az jò ötlet, tudnàl magadnak venni egy masik telefont, ezt meg követgessèk, hagyd otthon.
Én ugyan nem a kérdezö korosztálya vagyok, hanem jóval idösebb, de szerintem is problémás a szülök ötlete.
Nekem ez annyit jelentene, hogy nem bíznak bennem, kontrollálni akarnak, ami egyáltalán nem szép dolog a szülökröl.
7!
Mert az fel sem merül, hogy oka van rá a szülőknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!