Szüleim fel akarnak rakni a telefonomra nyomkövetőt. ?
Ők voltak felháborodva, azon hogy én ellenkeztem az egészen, nem járok sehova, hetente találkozok 2x barátnőmmel ennyiből áll a heteim, nem értem mért kell ezt is. Értem én hogy féltenek meg minden de ez sok, vagy más családba ez normális?
16F

Hoppácska tízes :D...
Lassan tényleg ott tartunk, h a gyerek mondja meg otthon, hogy mi legyen. Ha nyomkövetőzni akarnak, akkor az lesz és pont

8-as: NEM, NEM MERÜLT FEL.
Ha a gyerekkel gond van, akkor sem ez a megoldás, ez csak arra jó, hogy a gyereket elvadítsa a szülöktöl. Másrészt meg a gyerek elég egyszerüen ki tudja iktatni a nyomkövetä müködését, ha akarja.

Csak a nyitót olvastam el.
Én szülő vagyok, de undorító eljárásnak tartom ezt.
Ha a szüleim ilyet kényszerítettek volna rám, én sehova nem vittem volna a telefonomat. Ők meg b....ák meg a nyomkövetőjüket.
Ja, és egyetemre mindenképpen másik városba mennék. Ott, amint lenne lehetőségem rá, vennék egy másik telefont, ami az enyém, és amiről a szüleim nem is tudnának. Legalább telefonon se tudnának hívogatni. Nem is hiányozna ilyen szülő az életemből. (Szerencsére az én szüleimnél ez elképzelhetetlen lett volna.)

15!
Jaja, igazad van. Jól ki kell velük baxni, és nem vinni a telefont. Ők meg nyilván úgy megszeppentek volna 3ttol, hogy ki se engednek a lakásból.
Bizony, bizony, egyetemre másik varosba, szinten jó ötlet. 18 évesen majd eltartja magát, fenntart egy albérletet és majd tanul is.

Mondd meg nekik, csak abban az esetben engedélyezed, ha te is nyomkövetheted őket...
Pusztán féltésből..
Garantáltan befogják a pofájukat.
Megjegyzem nekem is kb. ennyi idős fiam van, eszembe nem jutna nyomkövetni!

Manapság alap. Mondjuk nem jobb, ha a családtagok látják egymás helyzetét vész esetére? Főleg manapság.
Ja és kislány, a telefonjuk, kajájuk, cipőjük, nyaralásuk,...azok jöhetnek, ugye? >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!