Szüleim fel akarnak rakni a telefonomra nyomkövetőt. ?
Ők voltak felháborodva, azon hogy én ellenkeztem az egészen, nem járok sehova, hetente találkozok 2x barátnőmmel ennyiből áll a heteim, nem értem mért kell ezt is. Értem én hogy féltenek meg minden de ez sok, vagy más családba ez normális?
16F
Amíg a szülei tartják el, addig úgy kontrollálják, ahogy akarják, sőt, ha 20 évesen is még mindig anyuci meg apuci tartja, akkor is ugyanúgy közük lesz ahhoz, hogy mit csinál és hova megy, mindennek megvan az ára, ennyi.
Ja és kislány, a telefonjuk, kajájuk, cipőjük, nyaralásuk,...azok jöhetnek, ugye? >:)
Miért kéne a kajaert, cipoert, sőt a teloért hálásak lenni? Ebből 2 a legalapabb, utolsó is konkrétan már az. Vagy neked a kajaert is ki kellett nyalni a szüleid s€gget? Mert akkor elég szomorú gyerekkorod lehetett :))
"Amíg a szülei tartják el..."
Ne csinálj úgy, mintha jófejség lenne a szülő részéről, hogy eltartja a gyerekét. Ha nem tenné, könnyen kiköthetne a börtönbe is akár. ;)
Ne forgasd ki a szavaimat, leírtam, ha 20 éves lesz és a többi... Szövegértés, tudod. 😉
Most 16 éves a kérdező, nem 20. Más választása nincs, csak az, hogy otthon él és eltartjak a szülei, akiknek ez kötelességük.
Amúgy én ismerek olyat, aki érettségi előtt pár héttel elköltözött otthonról, mert összeveszett az anyjával (többször is,csak akkor telt be a pohár). Akkor kenyeret hordott, most Németországban dolgozik. Ha nem normálisak a szülők, nem kell félni attól, hogy 20 évesen otthon lakik a gyerek, mert menekül ahogy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!