Apám és én. Már a létezésemet is utálja, mert anyám nem őt ugrálta körül. Anyám besokallt, el is váltak. Azóta sokkal nyugisabb az életem
2022. márc. 17. 10:56
22/27 anonim válasza:
Nekünk anyukámmat teljesen más a személyiségünk. Konkrétan mint a tűz és a víz.. Ezért arra tanított gyerekkoromban, hogy minden ember más, mindenkinek megvan a jó és a rossz tulajdonsága is, ezért mint bármilyen emberi kapcsolat, a szülő-gyermek viszony is 50-50 aránnyal működik.
Nagyon jó vele a kapcsolatom. :)
2022. márc. 17. 11:21
23/27 anonim válasza:
Anyám. Felnőtt vagyok, de mentális problémáim miatt nem tudok egy munkahelyet huzamosabb ideig megtartani. Ezért kénytelen vagyok anyámnál élni. Terápiára sem jut. Anyám azt mondja, sose vette észre, és sosem mondta neki senki, hogy baj lenne velem. Pedig mióta csak az eszem tudom, erősen szorongtam és stresszeltem. Már pár éve, hogy felhoztam a pszichológus témát, meg hogy beteg vagyok, ma bejelentette, hogy ő ezt nem tudja elfogadni, mert ő a családba ilyet még nem látott. A legrosszabb az egészben, hogy nagyrészt miatta vagyok olyan amilyen. A szemébe mondtam, hogy ő nem az anyám, és hogy elmegyek innen amint tudok.
2022. márc. 17. 11:38
24/27 Metionin válasza:
Mi az anyámmal. Teljesen eltérő személyiségünk van, már egész pici koromban nem jött ki velem. Ráadásul az alaptermészetem apámra hasonlít, akit utál, szóval ez rátett még pluszban. Nagyon nehéz volt így együtt élni, nekem is szar volt és neki is. Azóta tudunk kb. érdemben szóba állni egymással, mióta külön élünk de akkor sem visel el 2 napnál tovább hiszti nélkül.
2022. márc. 17. 13:04
25/27 anonim válasza:
A kérdés szülőkhöz szólt. Én azt tapasztalom, hogy attól, hogy valaki nem jön ki vagy egyenest utálja a szülőjét, még a szülő simán meg van róla győződve, hogy ő jól csinálta, legjobban szereti, meg fűnek fának posztolja, milyen büszke ... stb. Akkor is, ha élesben 10 percet nem bír ki együtt azzal a hálátlan...
2022. márc. 17. 22:15
26/27 anonim válasza:
6os helyzetét átérzem én is.
2022. márc. 17. 23:35
27/27 anonim válasza:
Mi nem jövünk ki a fiunkkal. 20 éves és teljesen életképtelen. Minden apróságért könyörögni kell neki, magától semmit nem csinál, még a szemét kivitelét is megtapsoljuk. Ha akar valamit, kedves, ha mi akarunk valamit, leráz minket és agresszív.
Majdnem ráment a házasságunk, de felismertük, hogy a gyerek nem akar beilleszkedni a családba, hatni nem tudunk rá, de ezért nem egymást kell marnunk, hanem össze kell zárnunk, akármennyire szomorú is ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!