Meghatározza a magzat személyiségét az hogy hogy reagál ha a hasamra teszi bárki a kezét?
Fiam és lányom is olyan volt, hogy ha bárki (akár én is ) odatettük akezünket, 90%-ban elmentek onnan, nem mozdultak.
Lányom még nagyon pici, róla nem tudok nyilatkozni, de a fiam mindig mindenkire mosolygott, barátkozott.
Hát nem tudom. Az enyém általában aludt bent is, érintésre, piszkálásra is. Egyedül a macskadorombolásra a hasamnak dőlve rúgott oda, de azt rendszeresen.
Idekint is evet, aludt kb 4 hónapig, alig volt ébren és most, hog ymár nagyobb is szeret sokat aludni. Nem érdekli, ha odébb pakoljuk alvás közben sem. A macskára viszont ugrik és órákig képes "hajtani."
3. író: majdnem hangosan felröhögtem:))))))))))
Nálunk a cicus néha a pocakomnak dől és úgy alszik, a picur belülről rúgja, matatja ott a hasam, de a macskát nagyon nemérdekli eddig, pedig látványosan mozog fel-le a feje, elég vicces:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!