Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én apukám játszik 50...

Csak az én apukám játszik 50 évesen videójátékokkal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 18:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
78%

Ugyan nem velem megy itt a vita, de segítek neked, mert látom nem érted, mire gondolt a hozzaszolo.

Az anyukám/anyucikám/ancikam és hasonló becézett formák valóban óvodás szintuek. Felnőtt ember az anyám, vagy édesanyám szót használja.

Az anyad szót sokszor használják karomkodaskent vagy serteskent, ő nem annak szánta.

2022. márc. 17. 08:45
 42/47 anonim ***** válasza:
42%

:D Saját magadat mutatod be a továbbra is kioktató stílussal. Az első is az volt, mert kioktattad a kérdezőt, de nem ez volt a kérdés, hogy mi az hogy az apukája és nem az apja- "apám". Valakinek ez a megfogalmazás rideg. Neked nem! Senki nem firtatta, de te ezen lovagolsz hogy ezt szóvá tettük neked.

Lennél olyan kedves és foglalkoznál magaddal. Nagyon kedves vagy, hogy megpróbálod megmondani én mit tegyek, de köszönöm szépen nem kérek belőle, sem a tiszteletlen és kiokatató stílusodból.

Írtál egy nem példát, ahol írtad,hogy vannak ilyen idióták akik félreértettek, de nem írsz konkrét példát.

De ha csak ezt a példát nézem akkor szerintem neked kéne levezetni a frusztrációidat sporttal, és a kérdezőnek meg meghagyni a szabad akaratát, mert nincs semmi dedós abban, hogy apukájának hívja a szülőjét.

A dedós szó jelentése: Gyerekes állapot; olyan hely vagy dolog, aminek nagyon gyerekes, sokszor komolytalan jellege van.

Én csak szeretetet olvastam emögött a szó mögött amit írt. Nem dedósságot.

Te ezt alkalmaztad, és nem a kisded óvodába járó gyerekek megfogalmazását, mert akkor nem így fogalmaztál volna.

De tök mindegy melyikre gondoltál, mert ugyanúgy a másodiknál is leovodásoztad volna a kérdezőt ugy, hogy tulajdonképpen nem csinált semmit.

Én láttam 70 éves mamikát papikát is akik így hívták a szüleiket, sőt valaki papának és mamának hívja. Neked ez miért fáj? Hm? :D

2022. márc. 17. 08:55
 43/47 anonim ***** válasza:
42%
41-es értem én mit mond, de olvasd el a hozzászólását és akkor megérted, hogy nekem mi nem tetszik. A stílus, és az, hogy random beleköt a kérdezőbe kioktatva, hogy mi az hogy az apját ugy hívja hogy apukája. :D Ha valaki így hívja az anyját apját amit felsoroltál az sem gyerekes. Minden ilyennek van háttértörténete.
2022. márc. 17. 08:57
 44/47 anonim ***** válasza:
42%
Arról nem is beszélve, hogy nem ez a kérdés! És arról nem is beszélve, hogy letámadja, mint ha valami konzervatív tanító lenne.
2022. márc. 17. 08:58
 45/47 anonim ***** válasza:
44%
Valóban nem ez volt a kérdés, ergo ha az probléma, hogy ő szóvá tette, akkor q következő hozzaszolo kommentje is felesleges volt, ahogy a te veszekedésed is vele. Simán át lehetett volna lépni felette, de nem....
2022. márc. 17. 09:03
 46/47 anonim ***** válasza:
83%
45-ös igen ez így van, de szimplán csak én is megvédtem valakit, aki nem érdemli meg, hogy más ember frusztrációjának a villámhárítója legyen. Lépek is tovább, de nem átlépek felette, mert bunkó volt. :)
2022. márc. 17. 09:21
 47/47 anonim ***** válasza:
0%

Semmi értelme a vitának, inkább verjétek egymást agyba főbe, s az győz aki a jobb, nincs értelme ennek a parttalan vitának.

Egyébként sem kapcsolódik a feltett kérdéshez az anyázás.

2022. márc. 17. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!