Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én apukám játszik 50...

Csak az én apukám játszik 50 évesen videójátékokkal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 18:56
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
22%

Az "anyád" részét a válaszomnak nem úgy értettem... Nem beszólás vagy sértés. Tudod, lehet azt mondani sértő szándék nélkül is hogy anyád. Például, anyád elment dolgozni.

Elnézést a félreértésért

2022. márc. 16. 23:06
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos☺ Te hány éves vagy?
2022. márc. 17. 06:12
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az én 54 éves férjem is játszik vele. Remélem meg80 évesen is fog. Konkrétan mi ezzel a problema?
2022. márc. 17. 06:19
 34/47 anonim ***** válasza:
88%

29-es van egy korosztaly akik ebben nottek fel es eletuk resze volt mindig is a technologiai valtozas. A mai korosztallyal szemben ez a nemzedek elmondhatja hogy megélte a technologiai nelkuliseget ici pici gyerekkent aztan az elso technologiat es azok fejlesztett valtozatait. Mi furcsa ebben egy 30-35+ embernek?

Szerintem ez jo dolog.

Bizonyos embernek eloszor szokatlan akiknek csak x ideje resze az életüknek. Nem hinnem hogy nekik furcsa lenne.

Tudod kiknek furcsa?

Maximum annak furcsa aki technofob. Azt utalom mikor a technofobsagukat raeroltetik a masikra es utana meg az autohobbijukkal jonnek hogy az milyen jo. Oke! De akkor ne fikazza a technologiat csak mert ot nem erdekli. Ha az egyik elfogadja hogy ot nem erdekli es szoba kerul mert a technofob hozza szoba, hogy annak a masiknak ez az élete akkor ne tamadja duhosen, hogy, de neki az nem kell. Ki mondta? A masike nem az ove! Nem is adná. Láttam már technofob embert is. Idegesitőek ahogy viselkednek miközben a technologiát szerető meg megpróbál nyitni és olyan dolgokról beszélni ami a technofobot érdekli, aztán pökhendin elkezdi azt is fikázni, hogy ahhoz meg ő nem ért. A lényeget meg nem veszi észre. Utána meg ne csodálkozzanak hogy az időjárásról beszélnek velük vagy udvariasan csöndben van a másik mig elmondja a monologját aztán odébb megy dolgára az illető.

2022. márc. 17. 07:06
 35/47 anonim ***** válasza:
76%

31-es ha nem sértésnek szántad akkor minek irtad oda hogy dedós.

Szerintem nem dedós így hívni a szüleit az embernek, hanem kedves és bensőséges és tisztelettudó.

Nem ezen kéne fennakadni. Ugy hivja a szüleit ahogy ő akarja. A technofobok is ezt csinálják mindig megakarják mondani a másiknak hogy mi a jó és mi a dedós. Gratula!

2022. márc. 17. 07:11
 36/47 anonim ***** válasza:
36%

Tudod, elég könnyű félreérteni az "anyád" jelzőt, és sértésnek venni. Találkoztam már pár ilyen idiótával. Ezenfelül, értelmezd amit írtam... Kérlek, köszönöm.

2022. márc. 17. 07:24
 37/47 anonim ***** válasza:
76%

36-os ott a dedós jelző, nincs ezen mit félreérteni.Pláne, hogy még most írod, hogy "idióta" szót is.

Igen értelmeztem a szövegkörnyezetedbe a dedós szót nem lehet félreérteni, és a stílusodat se, amiben az értelmező képességem teszed szóvá. Neked vannak definiciós fogalmi zavaraid a dedós szót illetően.

2022. márc. 17. 08:41
 38/47 anonim ***** válasza:
83%
* Pláne, hogy még írod az "idióta" szót. Magyarán van egy szó amit nem lehet félreérteni, de te ezzel még ráteszel azzal, hogy konstatálod, hogy vannak ilyen idióták akik félreértik. Na már most ez minden csak félreértés nem. :)
2022. márc. 17. 08:43
 39/47 anonim ***** válasza:
14%
Kapd már össze magad. Azokat idiótáztam le, akik sértésnek veszik az anyád jelzőt még akkor is, ha NEM sértően mondja valaki.
2022. márc. 17. 08:43
 40/47 anonim ***** válasza:
14%
Ezenfelül fejezd be a fölényeskedést, kapis? Látszik hogy csak villogsz itt, eljátszod a nagy mindentudót, de közben fel sem fogod amit mondok.
2022. márc. 17. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!