Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én apukám játszik 50...

Csak az én apukám játszik 50 évesen videójátékokkal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 18:56
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
92%

Visszamenőleg értsd azt, hogy így NŐTT FEL, hogy korábban a szüleivel játszott... Egyébként így könnyebb megérteni a játékélvezeti faktorát mint úgy, hogy egyszer csak 48 évesen leült játszani és most 50 és még fel sem állt.

Azért a videojátékozásnak is van egy kultúrája(vagy hát kéne egy normális keret): nem felejtünk el inni, enni, test mozogni, nem játsszuk el a törlesztéseket, tanulás helyett nem játszunk, szabadidőben csak ugy valamit nem keresünk és játszuk ki, nem zavarjuk mások lelkivilágát a játékokkal, leginkább idősebb fiútestvérek a fiatalabb fiú///// lány testvéreiket az örültebbnél örültebb horrorjátékokkal.

Sok ember ezekkel nincs tisztában azért írtam a szocializációt.

(feltételezhetően felügyelet alatt a gyereknek kiépül, hogy mennyit szabad játszani, s mivel éri meg).

2022. márc. 16. 19:37
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdíjas rokonaim is vannak, akik játszanak.
2022. márc. 16. 19:43
 13/47 anonim ***** válasza:
93%
78 vagyok, és ma is játszok, internezezek.
2022. márc. 16. 19:47
 14/47 anonim ***** válasza:
93%

Szentem a Földön nincs olyan élőlény főleg az intelligensebbek közül akik ne szeretnének játszani.

Legtöbb felnőtt ember azért nem játszik mert nem tud!

Gyerekként annyi időd van, hogy megtanuld, hogy észre sem veszed mennyi időt "pazaroltál" el megtanulni játszani, mert nem csak az autót kell megtanulni irányítani, hanem a' az embert, állatot, repülőt... s mind ezt idősebb korban nem buli; nincs türelme, ügyessége, koncentrációja.

2022. márc. 16. 19:48
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pl tök érdekes, de quake (champions és live verzió) átlag életkor 30 feletti, de sokszor találkozom 50 körüli játékosokkal, és elég jól játszanak! :)
2022. márc. 16. 19:55
 16/47 anonim ***** válasza:
88%
Én apukám is játszik, nekem az fura hogy valakinek fura hogy felnőttek is játszanak :D
2022. márc. 16. 20:02
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyerekkorom óta az életem része volt a számítógép, több technologiai fejlesztést is megéltem már, mindig megtanultuk az ujjabb es ujjabb technologiat, egesz gyorsan abbol adodoan, hogy a csalad resze volt mindig a szamitogep. Én is szoktam játszani, de nem videojatekkal. Android, pc játékokkal. A játék jó dolog fejlesztő is, és a probléma megoldásban is segít, de ugyanúgy a tanulásban.
2022. márc. 16. 20:08
 18/47 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem inkább örülj ennek. Van egy vagány apukád. 17-es vagyok.
2022. márc. 16. 20:09
 19/47 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező: nem

De látom ez a dedós anyukázás, apukázás, papázás, nagypapázás nagy divat lett. Én inkább maradok annál hogy: anyád, apád, nagyapád, nagyanyád. De ez csak egyéni vélemény.

2022. márc. 16. 20:18
 20/47 anonim ***** válasza:
86%
#19: Ezek nekem olyan sértőnek hangzanak.
2022. márc. 16. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!