40 vagyok,de egyre kevesebbet játszom.15 évesen nintendóm volt,suli után egyfolytában nyomtam.Utána ps1-Tony Hawk volt a menő.Ps2-szarásig nyomtam,volt hogy egész éjszaka.2006tól wow,abba belekattantam kicsit.Még néha felnézek taurira acsizgatni,dumálgatni.Van hogy egy hónapig fel sem tolom a pofám😀Jön az új kieg biztos többet leszek fent.De sok 40-es wowozik...
2022. márc. 16. 20:41
22/47 anonim válasza:
Én 32 éves nőként is játszom. De gyerekkoromban apával Nintendóztunk folyton szóval ő is bőven játszott még 50 év fölött is.
2022. márc. 16. 20:52
23/47 anonim válasza:
Anno, még leírni is ciki Commodore 64 re (1987)🤣 kazettás magnószalagról töltöttünk fel játékokat, aztán jöttek a komolyabb videó játékok. Rákattantam elég szépen, de gyorsan kinőttem belőle. Ma már alig alig játszom, de ha igen élvezem. Szóval teljesen rendben van, hogy játszik ✅ semmi gond vele, mondom ezt mint apuka 😀.
2022. márc. 16. 20:54
24/47 anonim válasza:
23-as miert irod hogy ciki a Comodore64-es. Nekunk is Comodore64-es volt az elso szamitogepunk.
Super Mario, valamilyen noverek talan Giant Sister, az is olyan volt mint a Super Mario, Karate, Olimpiai jatekok, Bulderdash, simcity a kis cuki pixeles, Lemmingek, zongora program es lehetne sorolni. A kis floppy lemezeket. 😄
2022. márc. 16. 20:59
25/47 anonim válasza:
#24 Ironikusan értettem, hogy "ciki" 🙂 mert már olyan szinten elszállt a technika ahhoz képest, hogy nekem is felfoghatatlan. Akkoriban persze iszonyat menő dolog volt a C64 és ha jól emlékszem talán a Spektrum...
2022. márc. 16. 21:12
26/47 anonim válasza:
Ja jo igy oke! 😄
2022. márc. 16. 21:28
27/47 anonim válasza:
46 éves vagyok és néha (hetente pár órát) játszom számítógépes játékokkal. Nem iszom, nem dohányzom és nem értem ez miért baj?
2022. márc. 16. 22:21
28/47 anonim válasza:
27-es dehogy baj! Vagány! ☺
2022. márc. 16. 22:23
29/47 anonim válasza:
Aki 30 -35+ éves azok mindegyike furán fog ránézni a nálánál idősebb játékosokra, ELSŐRE!
Ez azért van mert soha előtte nem látott ilyet, 30 + éves emberek fejében az van, hogy gyerekek vagy fiatal felnőttek játszanak akik adott esetben nem alapítottak családot.
Ez teljesen normális az lenne az abnormális ha 30 éves srác/ lánynak ELSŐRE telejsen természetes lenne az ha egy nála 15 -25 évvel idősebb embert lát játszani teljes béleléléssel.
A videojáték a 90 évek közepe/ vége felé jött be Magyalországra a sárga kazettás NINTENDO -val. Akkor nem bácsik játszottak vele, hanem gyerekek...ha úgy vesszük azok még csak 35 évesek maximum... szóval teljesen érthető, hogy ELSŐRE fura, fölég ha nem ismered azt aki játszik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!