Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak az én apukám játszik 50...

Csak az én apukám játszik 50 évesen videójátékokkal?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
85 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
96%
Te is fogsz.
2022. márc. 16. 19:02
 2/47 NTBS ***** válasza:
100%
Ha szereted, te is fogsz majd.
2022. márc. 16. 19:17
 3/47 anonim ***** válasza:
95%

Örülj neki hogy azzal játszik és nem kocsmázik meg ver titeket!

Mi a baj a videójátékkal? Szerinted mivel kellene kikapcsolódnia?

2022. márc. 16. 19:18
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát az enyém nincs 50 éves, csak 42-majdnem 43-, de ő egyáltalán nem tud leülni telefonon/gépen játszani.

A társasjáték sem az ő világa.

Régebben még csak-csak leült velem/velünk játszani, de jobban szerette/szereti az "aktívabb" játékokat. Gondolok darts, dominó, kártyatorony építés, ilyesmik.

Mikor 6 év körül lehettem, akkor kaptam ilyen körömnagyságú kamu, műanyag domino szerűséget. Rengeteg pici műanyag tégla volt, sok színben, járt hozzá nagyobb műanyag híd, meg ilyesmi akadályok, és volt, hogy órákon keresztül épített(ünk).

[link]

Ilyesmi volt, csak szerintem kisebb - bár képről nem tudom megállapítani ennek a méretét-, és rengeteg volt belőle.

2022. márc. 16. 19:18
 5/47 anonim ***** válasza:
96%
Inkább videójátékkal játszon, mint egy másik nővel vagy a piásüveggel.
2022. márc. 16. 19:22
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
44 éves vagyok és én is szoktam játszani. 😁😁😁
2022. márc. 16. 19:24
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
42 vagyok, játszom én is.
2022. márc. 16. 19:25
 8/47 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez szocializáció kérdése, ha így nő fel valaki, hogy az apukájával/ nagypapájával együtt videojátékozik akkor nincs benne semmi kivetnivaló, de egyébként sem csak még szokatlan mert korábban erre nem volt eshetőség. mert nem volt PC, telefon, konzol, ...

Ez maximum azoknak fura akik nem így nőttek fel.

Személyes véleményem, hogy nincs benne semmi gáz.

(akkor gáz csak ha az apuka csak játszik, pld: online pókerezik és sosem nyer hanem elbukj a családja pénzét) Ez kb ugyan annyira gáz mint azok a figurák akik a félkarúba dobálják a pénzt, hogy lejöjjön nekik a három szilva vagy legritkább esetben a JACKPOT.

2022. márc. 16. 19:27
 9/47 anonim ***** válasza:
93%

29 vagyok én is játszok.

Nagyon sokat.

Most épp az Assassin's creed odysseyt tolom. :D

2022. márc. 16. 19:29
 10/47 anonim ***** válasza:
87%

"ha így nő fel valaki, hogy az apukájával/ nagypapájával együtt videojátékozik akkor nincs benne semmi kivetnivaló,"

A kérdésben nem szerepel hogy hogy vele együtt játszik.

2022. márc. 16. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!