Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha apád a te...

Mit szólnál, ha apád a te lakásodban akarná megcsalni a feleségét (aki nem az anyád)?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, apám pár éve újranősült, azóta is az új asszonnyal él. Jó velük a kapcsolatom, támogatnak mindenben, többek közt a lakást is az ő segítségükkel tudtam megvenni.

Viszont apám egyszer csak előállt azzal, hogy nem adnám-e kölcsön neki a lakást egy délutánra. Először nem akarta megmondani, mire kell, aztán kibökte, hogy nőt vinne oda.

Mint mondtam, nagyon jó apámmal a kapcsolatom, viszont ilyesmiben nem akarnék közreműködni, már az is zavar, hogy egyáltalán cinkossá akart tenni.

Mit tennél ilyen helyzetben?

2022. márc. 16. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Pföh, hát hogyne. Dugjanak az ágyamba. Majd én elnosom az izzadt, g3cis lepedőt utánuk.

Menjen hotelba, vagy szállás. Hu-n nézzen valami olcsó megoldást.

2022. márc. 16. 13:24
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Senkinek sem ajánlom fel ilyen célra a lakásomat. Volt, aki már elkérte (nem rokon) de nekem ez undorító, úgyhogy nemet mondtam. Aztán a saját lakásomban majd azt se tudom, hogy mihez merjek hozzáérni, mert ki tudja mit csináltak rajta, vagy milyen nyomokat hagytak.

Na, meg ha már ilyen, akkor intézze diszkréten. Ne rángasson bele titeket.

2022. márc. 16. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

Asszonyt, lakást, kocsit, soha nem adom kölcsön senkinek.

Apádat meg nem értem. Hogy jut eszébe a gyerekét ebbe belevonni?

Nagyon gusztustalan!

2022. márc. 16. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Gusztustalannak tekinteném az apámat. Az a férfi, amelyik 2 házasságból is képes kilépni, ráadásul ilyen ocsmány módon, azt én semmire nem becsülöm. Ha apám, ha nem. Mert az ilyen harmadjára is megteszi.
2022. márc. 16. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én átéltem ilyen esetet. Kellemetlen volt, maradjunk ennyiben.
2022. márc. 16. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt!
2022. márc. 16. 14:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha most belemész, kérni fogja többször is. Ahogy meg az egyik hozzászóló írta, ki tudja mit csinálnak a lakásoddal. Utána neked kellene feltakarítani a piszkukat.
2022. márc. 16. 14:26
 18/21 anonim ***** válasza:
4%
Hát ők is segítettek a lakás megvételében, én megengedném neki. Nem, nem azért mert ők is beleadtak, hanem mert az ő dolga. Lehet lepontozni, én így gondolom.
2022. márc. 16. 14:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek. Elárulom, hogy ez egy lezárt sztori: nemet mondtam, apám pedig visszamondta a "randit". Legalábbis ezt állította. Viszont azóta is birizgált ez az egész, nehezen tudok napirendre térni felette.
2022. márc. 16. 14:53
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
Hányan akarják manapság megcsalni a párjukat, annyira sok az iylen krédés.
2022. márc. 16. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!