Mit szólnál, ha apád a te lakásodban akarná megcsalni a feleségét (aki nem az anyád)?
A szüleim elváltak, apám pár éve újranősült, azóta is az új asszonnyal él. Jó velük a kapcsolatom, támogatnak mindenben, többek közt a lakást is az ő segítségükkel tudtam megvenni.
Viszont apám egyszer csak előállt azzal, hogy nem adnám-e kölcsön neki a lakást egy délutánra. Először nem akarta megmondani, mire kell, aztán kibökte, hogy nőt vinne oda.
Mint mondtam, nagyon jó apámmal a kapcsolatom, viszont ilyesmiben nem akarnék közreműködni, már az is zavar, hogy egyáltalán cinkossá akart tenni.
Mit tennél ilyen helyzetben?
Pföh, hát hogyne. Dugjanak az ágyamba. Majd én elnosom az izzadt, g3cis lepedőt utánuk.
Menjen hotelba, vagy szállás. Hu-n nézzen valami olcsó megoldást.
Nem. Senkinek sem ajánlom fel ilyen célra a lakásomat. Volt, aki már elkérte (nem rokon) de nekem ez undorító, úgyhogy nemet mondtam. Aztán a saját lakásomban majd azt se tudom, hogy mihez merjek hozzáérni, mert ki tudja mit csináltak rajta, vagy milyen nyomokat hagytak.
Na, meg ha már ilyen, akkor intézze diszkréten. Ne rángasson bele titeket.
Asszonyt, lakást, kocsit, soha nem adom kölcsön senkinek.
Apádat meg nem értem. Hogy jut eszébe a gyerekét ebbe belevonni?
Nagyon gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!