Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál, ha apád a te...

Mit szólnál, ha apád a te lakásodban akarná megcsalni a feleségét (aki nem az anyád)?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, apám pár éve újranősült, azóta is az új asszonnyal él. Jó velük a kapcsolatom, támogatnak mindenben, többek közt a lakást is az ő segítségükkel tudtam megvenni.

Viszont apám egyszer csak előállt azzal, hogy nem adnám-e kölcsön neki a lakást egy délutánra. Először nem akarta megmondani, mire kell, aztán kibökte, hogy nőt vinne oda.

Mint mondtam, nagyon jó apámmal a kapcsolatom, viszont ilyesmiben nem akarnék közreműködni, már az is zavar, hogy egyáltalán cinkossá akart tenni.

Mit tennél ilyen helyzetben?

2022. márc. 16. 12:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szó se kehet róla, az otthonom nem garniszálló.
2022. márc. 16. 12:36
 2/21 anonim ***** válasza:
1%
Lehet
2022. márc. 16. 12:36
 3/21 anonim ***** válasza:
96%
Ha félredugni van esze, akkor teremtse meg magának a megfelelő körülményeket. Vén hülye. Nem szégyelli magát?
2022. márc. 16. 12:38
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
kizárt.
2022. márc. 16. 12:41
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Vegyen ki hotelt, engem meg hagyjon ki az ilyenbol. Nem is akarnek rola tudni.

Jesszusom par embernek micsoda bor van a kepen. 😩

2022. márc. 16. 12:47
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem. Nehogy már az én ágyamban fetrengjen a saját apám, gyomorforgató még a gondolat is. Az is megeshet, hogy ha ebbe belemész, a következő kérése az lesz hogy falazz neki. Ami ugye elég megterhelő, és kínos, főleg mivel a leírás alapján egyenes jellemnek tűnsz. Csak rosszul jöhetsz ki belőle, meghát elég gusztustalan.
2022. márc. 16. 12:50
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
javasol neki, hogy vegyen ki lakást. minden megoldható, csak akarni kell
2022. márc. 16. 12:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A saját szüleim se használják dugciszállónak a lakásomat.
2022. márc. 16. 12:58
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Azta!Ezért ez nagyon meredek! Eszembe sem jutna ilyesmibe belemenni, de azért a fater is megéri a pénzét 😮
2022. márc. 16. 13:19
 10/21 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy apámat amúgy egyáltalán nem ilyennek ismertem, más dolgokban tök korrekt. Alaposan meglepett ezzel.
2022. márc. 16. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!