Mit szólnál, ha apád a te lakásodban akarná megcsalni a feleségét (aki nem az anyád)?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, apám pár éve újranősült, azóta is az új asszonnyal él. Jó velük a kapcsolatom, támogatnak mindenben, többek közt a lakást is az ő segítségükkel tudtam megvenni.
Viszont apám egyszer csak előállt azzal, hogy nem adnám-e kölcsön neki a lakást egy délutánra. Először nem akarta megmondani, mire kell, aztán kibökte, hogy nőt vinne oda.
Mint mondtam, nagyon jó apámmal a kapcsolatom, viszont ilyesmiben nem akarnék közreműködni, már az is zavar, hogy egyáltalán cinkossá akart tenni.
Mit tennél ilyen helyzetben?
2022. márc. 16. 12:28
1/21 anonim válasza:
Szó se kehet róla, az otthonom nem garniszálló.
3/21 anonim válasza:
Ha félredugni van esze, akkor teremtse meg magának a megfelelő körülményeket. Vén hülye. Nem szégyelli magát?
5/21 anonim válasza:
Nem. Vegyen ki hotelt, engem meg hagyjon ki az ilyenbol. Nem is akarnek rola tudni.
Jesszusom par embernek micsoda bor van a kepen. 😩
6/21 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Nehogy már az én ágyamban fetrengjen a saját apám, gyomorforgató még a gondolat is. Az is megeshet, hogy ha ebbe belemész, a következő kérése az lesz hogy falazz neki. Ami ugye elég megterhelő, és kínos, főleg mivel a leírás alapján egyenes jellemnek tűnsz. Csak rosszul jöhetsz ki belőle, meghát elég gusztustalan.
7/21 anonim válasza:
javasol neki, hogy vegyen ki lakást. minden megoldható, csak akarni kell
8/21 anonim válasza:
Nem. A saját szüleim se használják dugciszállónak a lakásomat.
9/21 anonim válasza:
Azta!Ezért ez nagyon meredek! Eszembe sem jutna ilyesmibe belemenni, de azért a fater is megéri a pénzét 😮
10/21 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy apámat amúgy egyáltalán nem ilyennek ismertem, más dolgokban tök korrekt. Alaposan meglepett ezzel.
2022. márc. 16. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!