Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek/ Szeretnétek hogy...

Engednétek/ Szeretnétek hogy a mama lássa az unokáját ilyen esetben?

Figyelt kérdés

/Évekkel ezelőtt történt esetek/

*megverettette a férjem az akkori párjával és a "mama" ránk zárta az ajtót hogy félelemben legyünk.

*a férjem újította fel teljesen a házat (amibe mi akartunk külön költözni) és amiben ő most lakik,rögtön azután betöltözött mikor ki dobott minket) mi hotelekben aludtunk..ránk se írt.. azután az eset után nem engedte oda vissza menni őt,azt mondta csak én mehetek, azt mondta válasszak közte és a férjem közt.

*csak annyi magyarázata volt erre az egészre hogy szerinte a férjem bunkó és féltett emiatt,mert egyke vagyok és én voltam az egyedüli lánya, miközben ő észre sem veszi magát , őt évekig verte a férje és vagy 12x vissza ment hozzá.

*hazugságokat állított rólunk a férjem anyjának, és a régi főnökömnek kollégáimnak is.

*többször megprobaltam vele kibekulni (mert megkértek rá) de mindig mindenen megsértődött.

*azóta bocsánatot kért,kedves és nagyon szomorú hogy évek óta nem látott,megbánta amik történtek, sokszor sír emiatt.

*sajnos nem vagyok haragtartó, de ilyen helyzetben ,ilyen múlttal amik történtek,nem szabadna kibékülnöm vele. Hogy dönthetnék jól? Amúgy ő rendes nő, úgy fogom fel hogy csak féltett,emiatt történt mindez, de akkor is...ezek már nagyon durva cselekedetek voltak.

*és ami fontos, hogy nem hiányzik, nem érzem azt hogy szeretném már

2022. márc. 10. 14:44
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Okos eg anya vagy ha ilyen cirkusznak teszed ki a gyerekeket.
2022. márc. 12. 11:43
 32/32 A kérdező kommentje:
31 es.. nem tudod értelmezni a kérdésemet? A gyerek nemrég született.... ráadásul milyen többesszám?
2022. márc. 12. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!