Engednétek/ Szeretnétek hogy a mama lássa az unokáját ilyen esetben?
/Évekkel ezelőtt történt esetek/
*megverettette a férjem az akkori párjával és a "mama" ránk zárta az ajtót hogy félelemben legyünk.
*a férjem újította fel teljesen a házat (amibe mi akartunk külön költözni) és amiben ő most lakik,rögtön azután betöltözött mikor ki dobott minket) mi hotelekben aludtunk..ránk se írt.. azután az eset után nem engedte oda vissza menni őt,azt mondta csak én mehetek, azt mondta válasszak közte és a férjem közt.
*csak annyi magyarázata volt erre az egészre hogy szerinte a férjem bunkó és féltett emiatt,mert egyke vagyok és én voltam az egyedüli lánya, miközben ő észre sem veszi magát , őt évekig verte a férje és vagy 12x vissza ment hozzá.
*hazugságokat állított rólunk a férjem anyjának, és a régi főnökömnek kollégáimnak is.
*többször megprobaltam vele kibekulni (mert megkértek rá) de mindig mindenen megsértődött.
*azóta bocsánatot kért,kedves és nagyon szomorú hogy évek óta nem látott,megbánta amik történtek, sokszor sír emiatt.
*sajnos nem vagyok haragtartó, de ilyen helyzetben ,ilyen múlttal amik történtek,nem szabadna kibékülnöm vele. Hogy dönthetnék jól? Amúgy ő rendes nő, úgy fogom fel hogy csak féltett,emiatt történt mindez, de akkor is...ezek már nagyon durva cselekedetek voltak.
*és ami fontos, hogy nem hiányzik, nem érzem azt hogy szeretném már
Nézd. Az éremnek mindig 2 oldala van.
Édesanyád azt állítja bunkó volt a férjed. Nos biztosan nem hasra csapott..
Ki tett titeket. Nos ennek is biztosan meg volt az oka, nem csak az, hogy szerinte a férjed "bunkó".. Messziről jött ember meg azt ír, meg mond amit akar ismeretlenül.
Biztosan te sem vagy szent és sérthetetlen, mert senki sem az.
🤷♀️
Én előbb magamba néznék. Senkit nem hibáztatnak ok nélkül.
"megiscsak az anyad"
te akkor "megiscsak a lanya vagy" es megis sz4rt arra hogy neked mi a jo es azt csinalta amit o akart
en sem tartom az anyammal se se az apammal a kapcsolatot
en is "megiscsak a gyerekuk" voltam es megis ugy bantak velem ahogy.
Ha egyik párod sem volt szimpatikus neki, amíg veled volt, akkor nem a konkrét személlyel volt a baj, hanem azzal, hogy VELED van, azaz neki VELED volt baja.
Irigyelte a fiatalságod/örömödet, nem tudni, de mindenképpen neked akart ezzel rosszat tudatosan/tudattalan.
Egy ilyen nőt tuti nem engednék a gyerekem közelébe még akkor sem, ha az anyám: a rossz emberektől védjük a gyerekeinket, nem? Ez első sorban a gyereked érdeke. A te életedet elbaszta, ne hagyd, hogy a gyerekeddel is ezt tegye!
Megérdemli, hogy ne lássa az unokáját.
Szóval a férjedet bunkónak látta... Igen, erre az a kulturált megoldás (ami tuti kevésbé bunkó viselkedés, mint amit a férjed produkálhatott) hogy MEGVERETI (mint valami maffiózó) a legközelebbi markos legénnyel! Ez most komoly??? És még ő mondja, hogy a te férjed bunkó? Akkor milyen ember az, aki csak úgy mondásra megver másokat? Az talán egy kulturált, értelmes valaki? Nyilván aki ilyen hapikkal jön össze, annak olyan jó az ítélőképessége, hogy másoknak is neki kéne hapit választani. Főleg ha iszákos, nőverő egyénekről van szó. Ha jól értem abban már eléggé expert.
Mondjik az azert kemeny, hogy felujitottatok az o hazat azzal a szandekkal, hogy be akartok koltozni :DD
Az elozmenyek tekinteteben mibol gondoltatok, hogy ez igy mukodhet? Gondolom a kapcsolatotok sose volt jo.
Egyebkent meg en nem tartanam a kapcsolatot vele es kesz.
Kizárt, hogy a gyerekem közelébe engednék egy olyan embert, aki egyenesen fizikailag bántalmazza azt, aki semmit nem ártott neki, nem mellesleg a férjem és szeretem.
Ne haragudj, de ez nem megbocsátható kategória szerintem. Milyen példát fog egyébként mutatni az unokájának?
Kicsit fura egy unoka és egy nagymama életéről szavazni úgy, hogy a körülményeket csak ti ismeritek. Elhiszem, hogy igaz amit leírtál nem arról van szó, de a döntést neked kell meghozni, főleg úgy, hogy leírtad miket tett és szerinted is őszintén megbánta és bocsánatot is kért.
Azt is írtad te nem szeretnél vele találkozni, de ennek ellenére mégis csak foglalkoztat a dolog.
Nem biztos, hogy az a lényeg mit tett, hanem a későbbiekben bánnád-e azt, hogy soha többé nem tartod vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!