Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez normális egy...

Szerintetek ez normális egy 21 éves fiúnál?

Figyelt kérdés
Barátom 21 éves és amikor náluk voltam, engem eléggé megdöbbentett, hogy fiatal felnőtt létére, nyitott ajtónál zuhanyzik és utána az anyja előtt mászkál meztelenül csomó ideig ha nincs kedve felöltözni. Én ilyet még soha nem tapasztaltam, nem tudom ez ennyi idős korban mennyire egészséges vagy sem.
2022. márc. 7. 18:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
81%

Ez csak a szokásos meztelenkedős troll, akinél hol a 19 éves lányra nyitnak rá, vagy nézi végig anyu-apu, hogy zuhanyzik vagy borotvált-e a nemi szerve.

Hol a fiú mesél zuhanyzás közben anyucinak.

Hol anyu járkál meztelenül a konyhában....

Stb. a közös pont, hogy valaki mindig meztelen, és általában a zuhany is egyezik.

2022. márc. 8. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!