Én ukrajnában élek. Vannak a makkomon PPP(papulák)nálunk minden 17 éves fiú megy kötelező katonai kivizsgálásra. Az kérdezni hogy fog valamit szólni rá az orvos? vagy nem mert tudtommal teljesen normális. És sok fiunál van ilyen tudtommal
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 16:42
1/15 anonim válasza:
A dolog anatómiailag normális. Az orvos ezt nem nézi, jobban érdekli a vérnyomás, a gerincferdülés, a tyúkmell és egyéb, látható rendellenességek.
2/15 anonim válasza:
Attól hogy más országban élsz, ez még nem változik, nem lesz fertőző, veszélyes dolog. Amerikában is ugyanott van az embereknek a szíve mint nekünk magyaroknak. Szóval ne parázz, nem fog fennakadni rajta. Ő is ugyanazt tanulta mint a magyar orvosok, csak más nyelven.
3/15 anonim válasza:
Ilyennel még Ukrajnában sem foglalkoznak.
4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon de nagyon köszönöm a válaszokat megnyugodtam🙏
2021. dec. 2. 17:21
5/15 A kérdező kommentje:
Ha mégis elküldene urulógushoz akkor mire számithatok ott?
2021. dec. 2. 17:56
6/15 anonim válasza:
Konkrétan semmire. De megírtuk hogy semmi ok az aggodalomra....
7/15 anonim válasza:
Itt most bocs, de inkább a pszichológiai vizsgálat az aminek alaposan alá kellene vetni
8/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak: azért pszichológiai vizsgálat alá kelle vetni mert félek az ismeretlentől?
2021. dec. 2. 18:07
9/15 anonim válasza:
Érthető, ha aggódsz, de ne félj, nem lesz semmi gond! Tudják, hogy nem betegség.
Maximum bőrgyógyászhoz küldhetne el, de ott a megtekintés után mehetnél is haza.
10/15 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm válaszodat.
2021. dec. 2. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!