Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamaszokat nevelő szülők,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamaszokat nevelő szülők, szerintetek normális ez egy 16 éves fiúnál?

Figyelt kérdés

1 éve van egy barátnője a fiamnak. Nem kedvelem a lányt annyira, de nem szólok bele a fiam választásába.

Mióta elindult közöttük a kapcsolat, a fiam bármit megtesz neki, azonnal ugrik ahogy a lány hívja, de ez még nem is lenne akkora baj, viszont a héten nagyon megbetegedett a fiam (Nátha, láz, köhögés). Hívta a barátnője, hogy el kéne menniük vásárolni, erre fel a fiam fogta magát és elment. Én nem voltam otthon így nem tudtam róla, csak akkor mikor hazaértem és nem találtam otthon. Szerinte ezzel semmi baj nincs és nem érte miért tiltottam meg hogy elmenjen itthonról ameddig jobban nem lesz.

Mit gondoltok túl szigorú vagyok?

44/N

2021. máj. 28. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem normalis amit csinalt ..de ugylatszik a lany befolyasa alatt van
2021. máj. 28. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ilyen hülye anyámasszony katonája,hiába magyarázta anyám hogy nem járok jól ezzel-azzal a csajjal én is azonnal ugrottam mint egy barom,aztán mindig anyámnak lett igaza.

Ha végig rá hallgatok 1 hét után dobni kellett volna a legtöbbet,és akkor nem lettek volna problémáim. Ha így azonnal ugrik a csaj előbb-utóbb hülyének fogja nézni...szóval nem vagy szigorú,és jogos az aggodalmad.

Le kell valahogy állítani.

2021. máj. 28. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem normalis. mondd meg a fiadnak, hogy az a lany, aki lazasan kirangatja a szerelmet az agybol, mert vasarolgatni akar, az nem szereti igazabol. ha igazan szeretne, azzal torodne hogy minel hamarabb meggyogyuljon.
2021. máj. 28. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Fiatal, naív, szerelmes. Majd rájön, hogy hol a határ. Ha ezeken a tanulási fázisokon nem most esne túl akkor 20on évesen rosszabb esetekből tanulna.

Legyél ott neki, de ne beszéld tele a fejét azzal, hogy nem illik hozzá. Rosszul fog neki esni, nem is fog megbízni benned és még ha igazad lesz akkor sem fogja elismerni.

2021. máj. 28. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem se normális, viszont (gondolom) nem ismered a másik oldalt, mondjuk lehet, hogy a fiú azt mondta, hogy már jobban van, nincs semmi baj és ezért kérte, hogy menjenek el, persze ha nem így van, akkor muszáj változtatni.
2021. máj. 28. 18:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Igyekszem jófej szülő lenni, hétvégente elmehet ahova szeretne, hétköznap is csak a tanulás a kötelező, de ezt nem is kell erőltetnem.

Csak fáj nézni, de igazatok van, mind voltunk bolondok fiatalon, bár ez a mostani történet nagyon kiverte a biztosítékot. A kislány viselkedésének is oka van, a szülei nemtörődömök, csak a pénzt kapja otthon... de akkor is, ettől még ne a fiam lássa kárát.

2021. máj. 28. 18:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges amit írsz 5-ös. Sajnos nem látok bele a fiam fejébe (és a telefonjába).
2021. máj. 28. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten az. Tini... ilyenkor csináljon ilyen marhaságokat és tanuljon belőle. Inkább most, mint hogy 20-30 évesen 1-2 gyerek után jöjjön rá, hogy ő nem akar papucs lenni.
2021. jún. 1. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!