Szerintetek ez normális egy 21 éves fiúnál?
Én ismerek egy családot, ahol a meztelenség teljesen természetes, a fiukkal voltam együtt egy rövid ideig. El is vittek magukkal egy nudista kempingbe egy hétre nyaralni. Előtte én nem találkoztam ezzel az életmóddal, új volt nekem, de az első perctől kezdve imádtam.
Nem értem ezt a prüdériát, ami a kommentekből árad. Nem kell összekeverni a nudizmust semmilyen aberrált dologgal, mert nem erről szól az egész. Abban a kempingben teljesen normális gyerekes családok voltak, mint bármelyik más nyaraló helyen, és ugyanúgy viselkedtek, mintha ruhában lettek volna.
Szerintem nem a meztelenség maga a furcsa, hanem hogy családtag előtt pucérkodik valaki. Egy 21 éves felnőtt fiú az anyja előtt lóbálja a himbilimbijét?? Én nem vagyok prűd, de ez még nekem is sok.
A meztelenséggel nincs gond, tök jó dolog, de megvan a helye annak. Vannak meztelen szaunák, illetve nudista strandok, ott ki lehet élni ezeket a lobogó, tüzes vágyakat. Na de nem az anyám előtt 21 éves férfiú létemre! Az anya meg előkapja a mellét a fiának, vagy mi? (bocsánat..)
Az, hogy egy szerelmespár egymás előtt pucérkodik, az teljesen természetes, hiszen megvan köztük a kellő intimitás, meg szex közben úgyis mindig anyaszült meztelenek. Egy házaspár/szerelmespár a nap 24 órájában szexizhet egymás előtt, meztelenül reggelizhetnek a konyhában, vagy nézhetnek filmet pucéran.
Esetleg valami vad és szexi táncot előadnak a másiknak, vagy lenyalják egymás testéről a tejszínhabot, ez teljesen természetes és normális egy párkapcsolatban. Na de nem a 21 éves kan fiú az anyja előtt lóbálja a dorongját! Az nem kóser!
Mar megint a mesztelenkedos kerdes…
Nem, nem normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!