Hogy lehet ilyen anya??

Figyelt kérdés
Anyám ma nagyon megbántott, hogy így síratom Apámat, úgy síratom lassan fél éve halt meg. Nagyon megviselt. Párom elvitt moziba, hogy ki mozduljunk és fel viditson. Romantikus filmet néztünk meg. Anyámnak az volt a baja hogy a párom kirakta a Facebookra, mert nem telt le az 1 év. Anyu nem nem csinál semmit, egész nap fekszik és onnan dirigál. Mindenki mást meg szól. Amíg Apám élt rákos betegként, ővele szolgáltatta ki magát.
2022. márc. 6. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot sose felejts el. A gyász a te magánügyed, tehát senkinek semmi beleszólási joga nincs, hogy meddig és miként gyászolsz.

Őszintén sajnálom!

2022. márc. 6. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Együtt éltek? Ha igen, akkor költözzetek el. Ha nem, akkor ne állj vele szóba. Nem kell hagyni mérgezni magadat. Főjön a saját levében.
2022. márc. 6. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Úgy tûnik, õ meg úgy ‘vezeti le’ a gyászt, hogy másokat b.szogat.
2022. márc. 6. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem anyádat. Attól H nem telt le az egy ev,mit gondolt nem mész sehova?

Én anyukámat vesztettem el, totálisan be guboztam,nekem még apukám meg tesóm mondta h mozduljak ki,menjek erre arra stb. Én képes lettem volna magammal elleni,annyira magam alatt voltam és miatt H lassan 3 éve H itt hagyott minket mai napig gyászolók. Ezt senki nem veheti el tőled,senki nem mondhatja meg h mennyi ideig tedd.

Őszinte részvétem

2022. márc. 6. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Próbáld figyelmen kivül ahgyni.
2022. márc. 7. 04:37
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Fél év az SEMMI. Valaki 10 év után is siratja a szerettét. Mi a francot gondol, meghalt, pár hónap és elfelejted/kihevered??
2022. márc. 7. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Papám több mint 20 éve halott. Mai napig gyászolom, hiányzik.

Ennek ellenére élem az életemet. Majd idővel könnyebb lesz, jobban le tudod tenni a dolgot, érhető, hogy így érzem most még, hiszen fél év az nagyon rövid idő!

2022. márc. 7. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

A gyász bennünk van, míg élünk.

A holtak nyugodjanak, az élők éljenek.

Az élet megy tovább.

Aki élve eltemeti magát bánatában, azzal nem tudja feltámasztani az elhunyt szerettét.

2022. márc. 8. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!