Folyton nyaggat,hogy mossak fogat. De direkt olyan helyzetben,hogy szégyenítsen engem. Ismerősök,barátok,rokonok előtt. Mintha csak kiszúrásból tenné. Már előre félek mikor fogkrémreklámot adnak a TV-ben,mert akkor állandóan felhozza,ilyenkor meg elkap a szégyenérzet,és nem tudok mit mondani.Folyton a fogaimmal van elfoglalva. Nem szeretnék,nem is fogok fogat mosni,enélkül is fehérek a fogaim. Néha egyébként 1 hónapban 2x szoktam,de ennyi. Nincs benne a rutinomban,az édes ételeket pedig nem kedvelem. Csak az üdítő amit szeretek, nem dohányzom,energiaitalt sem fogyasztok. Visszatérve,mindig úgy időzít,hogy kellemetlen legyen,de egy teljesen másik téma közepén is képes ezt felhozni. Nem akarom,hogy így lejárasson,sőt már abból is elegem van,hogy amikor kettesben vagyunk nyaggat ezzel. Ez vérciki! Hagyjon már. Mit tehetek ez ellen? Megmondjam neki,hogy nem érdekel a fogmosás?
Moss fogat. Anyádnak igaza van. Lehet hogy te nem érzed, de mocsok büdös lehet a szád. Az meg marhaság hogy csak akkor kell fogat mosni ha édeset eszel.
2022. márc. 2. 20:45
2/28 A kérdező kommentje:
Olyan jó annak,akinek a szüleit ez nem érdekli :( az enyémnek is csak az elmúlt hónapokban keltette fel a figyelmét….
2022. márc. 2. 20:45
3/28 anonim válasza:
Ez új. Egész jó :DDD
2022. márc. 2. 20:46
4/28 anonim válasza:
Te most ennyire lüke vagy, vagy csak ennyire troll? Remélem az utóbbi.
2022. márc. 2. 20:46
5/28 anonim válasza:
De klassz lehet a padszomszedodnak lenni es naphosszst szagolni az odvas büdös szádat...
Nem a fehérseg miatt kellvfogat mosni...
Troll!
2022. márc. 2. 20:50
6/28 A kérdező kommentje:
Nem lenne “gázabb” ha mától elkezdeném rendszeresen mosni,mintha hagynám és elengedném a nyaggatásait a fülem mellett? Akkor feltűnne az egész családnak hogy eddig abszolút nem mostam vagy csak ritkàn,és az gáz lenne.
2022. márc. 2. 20:52
7/28 anonim válasza:
Menj le a ház mögé stikában fogat mosni. Tudod, mint a mesében, hoztam is galambot meg nem is.
2022. márc. 2. 20:56
8/28 anonim válasza:
Életem, nem a fogmosás miatt lesznek fehérek a fogaid. Tudod mennyi baktérium van a szádban? A lepedék ismerős fogalom? Szájhigiénia?
Nem csak az édességek után kell fogat mosni, rengeteg mást is eszünk, szinte mindenbe van már cukor egyébként.
A fogaid egészsége érdekében moss fogat, ne a fehérsége miatt.
Azzal ne gyerek hogy a középkorban senki nem mosott fogat. Nem kellett, más volt az emberek étrendje, mégis szép fogsoruk volt. De ma már ez nincs így, könyörgöm moss fogat.🤦♀️🤦♀️
2022. márc. 2. 21:01
9/28 A kérdező kommentje:
Van tippetek,hogy iktassam be a napi rutinomba?
2022. márc. 2. 21:03
10/28 anonim válasza:
9# Esti ima előttre időzítsd, akkor moss fogat. Az úgyis minden nap van, nem felejted el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!