Hogy tudnék újra bízalmukba férközni??
Figyelt kérdés
Hosszú a story de röviden vettem elfbart és rájöttek, minden elektronikus künyöről letiltottak stb... (nagyon szigorúak a szüleim ezt ők magukról is elmondták ezt tudni kell) egy hónapig gyakorlatilag csend volt a házban a jegyeim is leromlottak stb... egyre rosszabb lett a kapcsolatom velük főleg apummal... egyszer csak valami át kattant bennem jobbak lettek a jegyeim és rákérdeztem hogy nem e kaphatom vissza a szoba kulcsot elektroniai eszközöket stb..azt mondták hogy igen stb....NA de az a lényeg hogy egyszerűen nem tudok újra bizalmukban lenni mondok egy példát osztálytársaim ecigit hozott a suliba belefujta az üres vízes kulacsomban és én fúlytam kionnan ezért rajtam maraddt az illata mentem haza és anya már is megkáérdezte hogy na mivan cigiztél vagy mit csináltál és mondtam hogy nem én voltam henem az oszt.társam nagy nehez elhitte hogy nem én voltam... de a lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék újra a bizalmukba férközni rendet rakok takarítok jól tanulok maximálisan mindent megcsinálok amit már mondtak páran hogy igy jobban fognak bennem bízni de semmi... mondom én takarítom az egész házat mosok főzök segítek anyának apának is ha tudok rendet rakok jól tanulok és semmi és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek2022. márc. 5. 13:34
12/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha már kamaszodsz, akkor egyre több ilyen lesz, az élet normális velejárója, hogy egyszercsak a saját utunkat kezdjük járni, és felnőtté válunk. Vannak, akik 40 évesen is még azt csinálnak, amit a szülők mondanak, de ott valami gond van, ált. a szülő részéről. Persze ne cigizz, mindenkinek ennyi jött le, de valójában olyan szüleid vannak, akiknek SOHA(!) nem tudsz majd teljesen megfelelni, és egész életedben ezt fogod hajszolni, ha érdekel ennek a pszichológiája, szívesen ajánlok könyveket. Szerintem csak fogadd el, hogy saját önálló lény vagy, és idővel úgysem fogsz szülői befolyás alá tartozni, fel kell nőni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!