Hogy tudnék újra bízalmukba férközni??
Milyen gyökér baráti társaságod van, hogy a kulacsodba cigifüstöt fúj...
Inkább őket kerüld és máris közelebb kerülsz a szüleidhez.
Az én szüleim is nagyon szigorúak voltak...de mindig tisztelték ha őszinte voltam. Most szülőként se várok majd el kevesebbet a kisfiamtól. Ha gondja lesz velem remélem leültet, és megmondja, hogy "Apa ez és ez a gondom veled, beszéljük meg, mert nagyon hülye vagy. Egyszer csináltam baromságot, ne szíívasss már egész életemben"
Állj oda a szüleid elé, és beszéld meg velük. Ha leszarnák, hogy mit érzel, vagy gondolsz nem kapnál büntetést se. Szeretnek, ez nem bizalmi kérdés, csak nevelni akarnak.
Az a barát nem jó, aki cigizésre vesz rá, saját tapasztalatom. Hidd el, ezek nem igazi barátok.
Tudom nem fog tetszeni, de a szüleidnek igaza van, hogy nem akarják hogy cigizz. Aki fiatalon szokik rá, annak még erősebb a függősége és nagyon káros.
Szerintem menj sportolni az úgymond barátok helyett, hidd el ott találsz majd más társaságot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!