Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék újra bízalmukba...

Hogy tudnék újra bízalmukba férközni??

Figyelt kérdés
Hosszú a story de röviden vettem elfbart és rájöttek, minden elektronikus künyöről letiltottak stb... (nagyon szigorúak a szüleim ezt ők magukról is elmondták ezt tudni kell) egy hónapig gyakorlatilag csend volt a házban a jegyeim is leromlottak stb... egyre rosszabb lett a kapcsolatom velük főleg apummal... egyszer csak valami át kattant bennem jobbak lettek a jegyeim és rákérdeztem hogy nem e kaphatom vissza a szoba kulcsot elektroniai eszközöket stb..azt mondták hogy igen stb....NA de az a lényeg hogy egyszerűen nem tudok újra bizalmukban lenni mondok egy példát osztálytársaim ecigit hozott a suliba belefujta az üres vízes kulacsomban és én fúlytam kionnan ezért rajtam maraddt az illata mentem haza és anya már is megkáérdezte hogy na mivan cigiztél vagy mit csináltál és mondtam hogy nem én voltam henem az oszt.társam nagy nehez elhitte hogy nem én voltam... de a lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék újra a bizalmukba férközni rendet rakok takarítok jól tanulok maximálisan mindent megcsinálok amit már mondtak páran hogy igy jobban fognak bennem bízni de semmi... mondom én takarítom az egész házat mosok főzök segítek anyának apának is ha tudok rendet rakok jól tanulok és semmi és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek

2022. márc. 5. 13:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi a helyes írási hibák miatt
2022. márc. 5. 13:34
 2/12 anonim válasza:
96%
Nem kötekedésből de a takarítással főzéssel nem fogsz a bizalmukba férkőzni. Inkább kerüld a cigit. ÉS ha barátaid cigiznek addig legyél távol tőlük míg elszívják mert akkor nem fogják rád fogni a szüleid hogy cigiztél, mert nem fogják érezni. Remélem tudtam segíteni
2022. márc. 5. 13:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért mondták többen is hogy takarítsak főzzek segítsek nekik mindig mert akkor úgy mond megbízhatóvá válok egy ponton és akkor jön a többi is.
2022. márc. 5. 14:04
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Milyen gyökér baráti társaságod van, hogy a kulacsodba cigifüstöt fúj...

Inkább őket kerüld és máris közelebb kerülsz a szüleidhez.

2022. márc. 5. 14:08
 5/12 anonim válasza:
100%
Amit mások mondanak az nem mindig jó <3. Kerüld az ilyen társaságot
2022. márc. 5. 14:31
 6/12 anonim válasza:
89%

Az én szüleim is nagyon szigorúak voltak...de mindig tisztelték ha őszinte voltam. Most szülőként se várok majd el kevesebbet a kisfiamtól. Ha gondja lesz velem remélem leültet, és megmondja, hogy "Apa ez és ez a gondom veled, beszéljük meg, mert nagyon hülye vagy. Egyszer csináltam baromságot, ne szíívasss már egész életemben"

Állj oda a szüleid elé, és beszéld meg velük. Ha leszarnák, hogy mit érzel, vagy gondolsz nem kapnál büntetést se. Szeretnek, ez nem bizalmi kérdés, csak nevelni akarnak.

2022. márc. 5. 14:39
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Inkább hanyagold őket.
2022. márc. 5. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
73%
Mi az az elfbar? Nem értem, így nem tudok válaszolni.
2022. márc. 5. 15:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a barát nem jó, aki cigizésre vesz rá, saját tapasztalatom. Hidd el, ezek nem igazi barátok.

Tudom nem fog tetszeni, de a szüleidnek igaza van, hogy nem akarják hogy cigizz. Aki fiatalon szokik rá, annak még erősebb a függősége és nagyon káros.

Szerintem menj sportolni az úgymond barátok helyett, hidd el ott találsz majd más társaságot!

2022. márc. 5. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a bizalmukba férkôzni kellene, hanem visszanyerni a bizalmukat.
2022. márc. 6. 07:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!