Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnátok/csalódnátok a...

Haragudnátok/csalódnátok a fiatokban, ha kiderülne, hogy gyereke született valakitől és ő eltitkolta előletek és a gyerekkel sem foglalkozik?

Figyelt kérdés
Én tegnap tudtam meg, hogy egy kalandból van egy 2 éves gyereke én pedig nagymama vagyok... Ja, és nem a fiamtól tudtam meg..
2022. márc. 3. 17:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy a gyerekről nem mesélne, de folyton mondaná, hogy na, jövő hét végén megyek az unokámhoz. Alig várom már, hogy vele legyek karácsonykor. Jaj, de jó lesz majd látni az örömét, ha kibontja a születésnapi ajándékát, amit vettem neki. És ehhez hasonlók. Pont ez az, amit nem akar hallgatni a gyerek apja. Még szép, hogy titokban tartja.
2022. márc. 3. 21:22
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Szóval valaki mondta,hogy a fiadnak van egy két éves gyereke... Beszéltél erről a fiaddal? Tényleg beismerte hogy valószínűleg az övé? Vagy csak valaki mondta?

Ha igaz,és 100% hogy az ő gyermeke,akkor csalódott lennék,viszont ha ő is szeretné,támogatnám.

Számomra az sem egyértelmű,hogy az anyuka hol volt eddig. Sisem kereste a fiadat gyerektartás miatt? Hány éves a fiad?

2022. márc. 3. 21:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék a titkolozásnak.
2022. márc. 4. 00:26
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem!Felnött ember azt mond el amít akar!
2022. márc. 4. 09:35
 25/25 anonim ***** válasza:
67%
Nem, nem repesnék hogy ész nélkül szexel, és azon van hogy tönkretegye a gyereke életét.
2022. márc. 4. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!