Haragudnátok/csalódnátok a fiatokban, ha kiderülne, hogy gyereke született valakitől és ő eltitkolta előletek és a gyerekkel sem foglalkozik?
Te nevelted :)
Nem haragudnék, mert csak a fiam. De nagyon rosszul esne. Inkább azt próbálnám kideriteni hogy vajon miért nem mondta el nekem!
Haragudni nem tudnék, De mindenképpen csalódnék, elsősorban magamban, mert ebből biztosan kiderül hogy valamit nagyon rosszul csináltam.
Mindenképpen megkísérelni megjavítani a viszonyomat a fiammal. Nem vonnám felelősségre nem neheztelnek rá nem kárhoztat nem hanem megkérdezném tőle: kisfiam, mit csináltam rosszul, hogy ezt mástól kellett megtudnom? Mit tehetnék azért, hogy jobb anya legyek? Mit segíthetnék neked, hogy jobb apa légy?
Egyes, nagyon nem vicces a cinikus beszólásod!
Óriásit csalódnék. Na, nem azért, mert elfelejtett gumit húzni, hanem mert nem vállalta a következményeket.
Persze ha tényleg az övé. Mert ha ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő, akkor azért más a leányzó fekvése. Szó szerint. De az apaságit elvárnám.
5
Nem beszólásnak szántam.
Amúgy, meg egyáltalán nem érdekel a véleményed.
De légyszíves most ne veszekedjünk nem mi vagyunk a lényeg ebben a kérdésben.
Köszi
Barátnőm ugyanígy járt.
Mármint nem ő, a srác szülei.
Egyetemisták voltak, mikor becsúszott a gyerek. A barátnőm szülei nem örültek neki, de mivel nagy keresetük nem volt, hozzájuk költöztek, albérletre nem telt volna (előtte nem laktak együtt). Az egész terhesség alatt a fiú szülei nem érdeklődtek, a barátnőm és a családja azt hitték haragszanak a becsúszott gyerek miatt.
3 hónapos volt a pici, mikor a barátnőm anyja megelégelte, legalább vessenek rá egy pillantást, utána elfelejthetik egymást. Szombaton vitte le kocsival a fiú szüleihez a babát és az anyukát. A fiú ( a baba apja) pénteken lement.
Mikor kijött a srác anyja csak és meglátta a babát csak ennyit tudott kinyögni: " hát Józsika mondta, hogy lesz egy meglepetése, de erre nem számítottam"
Még akkor se volt képes bevallani, hogy gyereke lett, egy éven át titkolta a szülei elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!