Haragudnátok/csalódnátok a fiatokban, ha kiderülne, hogy gyereke született valakitől és ő eltitkolta előletek és a gyerekkel sem foglalkozik?
Figyelt kérdés
Én tegnap tudtam meg, hogy egy kalandból van egy 2 éves gyereke én pedig nagymama vagyok... Ja, és nem a fiamtól tudtam meg..2022. márc. 3. 17:14
11/25 anonim válasza:
Nem. Nem érdekel a magánéletében azon resze,amit nem akar velem megosztani.
12/25 anonim válasza:
Nem. Én se foglalkoznék, ha nem akartam a gyereket.
13/25 anonim válasza:
Engem csak az zavarna, hogy nem bízott meg bennem.
N
14/25 anonim válasza:
Valahol ott kezdődik egy ember, hogy vállalja a tetteiért a felelősséget. Óriásit csalódnék benne és magamat is hibáztatnám, hogy nem sikerült erre nevelnem. F.
15/25 anonim válasza:
Persze hogy haragudnék egy ilyen büdös kölökre.
16/25 anonim válasza:
Nem haragudnék,de megpróbálnék beszélni vele,hogy miért tartotta titokban
17/25 anonim válasza:
Nagyon nem érteném, hogy miért nem mondta el. És nagyon sajnálnám, hogy így járt. A felelőssége pont akkora mint a nőé, hisz nem védekezett, de, hogy egy kalandból nem akart gyereket, abban biztos lennék. És más biztos másként látja, én viszont azt gondolom, ha van egy kalandozásra hajlamos fiú és egy ugyanilyen lány, akkor a lánynak kell elsősorban vigyáznia, neki forog több kockán. És honnan olyan biztos, hogy a fiadé a gyerek? Meg engem még az is érdekelne, hogy egy nőt mi visz rá, hogy megtartson egy így besikerült gyereket. Milyen jövőt szánt neki?
18/25 anonim válasza:
Csalódott lennék. Egyrészt, mert nem vállalja a felelősséget, másrészt, mert ha őt nem is érdekli a gyerek, engem igen, és megfoszt attól, hogy ismerjem az unokám.
19/25 anonim válasza:
Sajnos, ez ilyen. Ha egy nő nem vigyáz egy alkalmi kapcsolatban, vagy akár nem alkalmiban, de egy olyanban, ahol a férfi nem akar gyereket, akkor bizony így járhat. Ezt a fiús szülőknek is el kell fogadniuk, hogy lehetséges, hogy felnőve a fiuk nem fog törődni a gyerekével, és akkor bizony ők sem látják az unokát.
Lehet haragudni érte a gyerekre, éreztetni vele, hogy mekkorát csalódtunk benne, de a tényen úgysem változtat.
Igazságtalan vagy sem, a nőnek kell jobban vigyáznia, ha teherbeesésről van szó. A gyerektartást ugyan meg fogja kapni, de ennyi, igazi apja nem lesz a gyereknek.
20/25 anonim válasza:
Bizonyára pont azért nem mondta el, mert ha a nagyszülő ezt megtudja, akkor onnantól kezdve valamennyire az apa is bele fog folyni a gyerekkel kapcsolatos dolgokba, akkor is ha nem akarja. Mert akkor majd a nagyszülő, aki látogatja az unokát, úgyis mesél majd a fiának róla, ő meg pont ezt akarná elkerülni. Nem akar tudomást venni a gyerekéről, pont ez hiúsulna meg, ha megtudnák a szülei, hogy lett gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!