Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ingyen kellene oda adnom a...

Ingyen kellene oda adnom a lakásom édesanyámnak és anyagilag támogatni pusztán azért mert én jól élek?

Figyelt kérdés

Van egy húgom két gyermeke van háztartásbeli.

Nekem három gyermekem van, részmunka időben dolgozok viszonylag jól keresek.

Mind ketten mondhatni jól élünk mert a férjeink melóznak a családért.

Adott édesanyám aki 10+ éve az alkoholista pasijához költözött aki mára már agresszív lett napi szinten veri.

Anyám időközönként hol a húgomékhoz hol hozzánk költözik kis időre de sose hagyja ott teljesen.

Jelenleg ott tartunk,hogy eljön véglegesen de csak és kizárolag ha a lakásomban lakhat és fizetjuk a rezsiét.

Na most a hugomnak nincs bevétele ezt közölte is, én meg nem anyám rezsiére aldoznám a fizum inkább veszek a gyerekeimnek még egy barbiet.

Anyám fizuja minimálbér, hitele van (nem tudjuk mire vette fel, de imádja szorni a pénzt)

2022. márc. 2. 23:51
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mikor engedném a kutyákkal a lakásba, hogy még a rezsi mellett a károkat is állnom kelljen?! Anyád álomvilágban él, nem más dolga az ő elcs...ett életét helyrehozni, ráaádsul igaza van itt sokaknak: ha rendre visszamegy egy piáshoz, akkor valószínű, hogy ő sem veti meg alkoholt...
2022. márc. 4. 11:17
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
De hol lakott előtte?
2022. márc. 4. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!