Ingyen kellene oda adnom a lakásom édesanyámnak és anyagilag támogatni pusztán azért mert én jól élek?
Van egy húgom két gyermeke van háztartásbeli.
Nekem három gyermekem van, részmunka időben dolgozok viszonylag jól keresek.
Mind ketten mondhatni jól élünk mert a férjeink melóznak a családért.
Adott édesanyám aki 10+ éve az alkoholista pasijához költözött aki mára már agresszív lett napi szinten veri.
Anyám időközönként hol a húgomékhoz hol hozzánk költözik kis időre de sose hagyja ott teljesen.
Jelenleg ott tartunk,hogy eljön véglegesen de csak és kizárolag ha a lakásomban lakhat és fizetjuk a rezsiét.
Na most a hugomnak nincs bevétele ezt közölte is, én meg nem anyám rezsiére aldoznám a fizum inkább veszek a gyerekeimnek még egy barbiet.
Anyám fizuja minimálbér, hitele van (nem tudjuk mire vette fel, de imádja szorni a pénzt)
Te is akármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy épp nem lesz munkád. Erre nem lehet alapozni, hogy pillanatnyilag jól keres a férjed is, meg te is.
Inkább maradjon a pasijánál.
Nekem nem egyértelmű. Hozzátok vagy egy külön lakásba költözne?
3 gyereked van, rájuk is kell gondolnod. Ha anyád nem hajlandó fizetni a rezsit miközben van munkája az az ő baja. Mi négyen éltünk 2 fizetésből gyermekkoromban. Nem állítom hogy nem volt nehéz. De ne mondja higy ő albérlet fizetése nélkül se tudna rezsit fizetni.
Így ebben a formában nem mennék bele márcsak azért se mert ezt a pénzt a gyerekeimtől venném el. Fedelet adnék a feje fölé hogy biztonságban legyen de ennyi.
Egyébként a férjed mit szól ahhoz az ötlethez hogy mostantól anyádat is el kell majd tartania? Mert ő a fő kereső. Az ő véleménye ugyanolyan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!