Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ingyen kellene oda adnom a...

Ingyen kellene oda adnom a lakásom édesanyámnak és anyagilag támogatni pusztán azért mert én jól élek?

Figyelt kérdés

Van egy húgom két gyermeke van háztartásbeli.

Nekem három gyermekem van, részmunka időben dolgozok viszonylag jól keresek.

Mind ketten mondhatni jól élünk mert a férjeink melóznak a családért.

Adott édesanyám aki 10+ éve az alkoholista pasijához költözött aki mára már agresszív lett napi szinten veri.

Anyám időközönként hol a húgomékhoz hol hozzánk költözik kis időre de sose hagyja ott teljesen.

Jelenleg ott tartunk,hogy eljön véglegesen de csak és kizárolag ha a lakásomban lakhat és fizetjuk a rezsiét.

Na most a hugomnak nincs bevétele ezt közölte is, én meg nem anyám rezsiére aldoznám a fizum inkább veszek a gyerekeimnek még egy barbiet.

Anyám fizuja minimálbér, hitele van (nem tudjuk mire vette fel, de imádja szorni a pénzt)

2022. márc. 2. 23:51
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Az az ő feltétele,hogy csak úgy jön el ha a lakasomba tud költözni, fizetjük minimum a rezsiét és hozhatja a kutyáit.

Utóbbiak miatt a társbérlet és a szoba nem megoldott. Nem mintha anyám oda menne.

Van az az opció is hogy nem segítünk.

De ha nem az van amit akar jön a hiszti meg a sajnáltatom magam. Megfogja ölni a pasija. Hangüzenetek küldése ahogy vitatkoznak stb.

Egy egy nagyobb vita után szokott jönni valamelyikűnkhöz.

Kutyástól…

De azt már nem akarom mert egyszerűen nem tudunk normálisan élni ilyenkor.

2022. márc. 3. 12:10
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak én nem értem, hogy mégis hogy képzelte ezt a zsakolást, hogy csak akkor megy el, ha ez meg ez lesz? :D

A lakásotokat nem kapja meg, mert az a tietek. Pont.

A rezsijét nem fizetitek, mert kerespképes felnőtt ember. Pont.

Ha ez nem tetszik, lehet maradni a szarban. Ami azért annyira csak nem lehet rossz, ha nem akar mindenáron menekülni onnan, s csak akkor menne el, ha valahol élősködhet.

Tudod, hogy van:

-Miért vonyít a kutya?

-Mert szegbe ült, s fáj neki.

-S miért nem áll fel?

-Mert még nem fáj eléggé.

2022. márc. 3. 12:16
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak sajnáltatja magát. Ha olyan sz4r lenne a szitu hogy megölné a pasi akkor nem szabna ilyen feltételeket. Örülne ha bárhova mehetne, akár a máltaiba is.

Próbál kirinyálni tőled egy lakást. Ne légy hülye.

Küldd el a francba a kutyáival együtt.

2022. márc. 3. 12:57
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar magán segíteni. Lehet higy ha még egyértelműbbé tennétek akkor máshogy gondolná. Talán az a baj hogy biztosra veszi hogy ti mindig tudtok neki segíteni. Választás elé kell állítani.
2022. márc. 3. 12:58
 35/42 anonim ***** válasza:
88%
Eladná a lakást a piás pasijával és elinnák a pénzt. Azzal, hogy a gyerekeként úgysem jelented fel csalásért.
2022. márc. 3. 12:59
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha alkesszal él, s mindig visszatér hozzá, akkor együtt isznak.
2022. márc. 3. 13:08
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Menjen hajléktalanszállóra. Ha nincs a környéken, akkor olyan munkát vállaljon, ahol van munkásszálló. Nem értem egy olyan embernek, aki ennyire szegény, minek tart igényt egy egész lakásra? Béreljen ki egy kis félszobát, éljen lakótársakkal, és máris meg tud élni.
2022. márc. 3. 14:13
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kutyái vannak, miközben ő maga hajléktalan, újabb bizonyíték arra, mennyire felelőtlen. Ezután is az lenne, az ilyen nem változik.

Sajnálatos, hogy a kutyáitól meg kéne válnia, biztosan nagy trauma lenne a kutyának is, de túlélik majd mindannyian. Anyád magának köszönheti, hogy ide került. Ha nem akar az utcán aludni, akkor majd megválik a kutyáitól.

Én a helyedben kiadnám a lakásomat, miért ne gyűjtenél ezzel is a gyerekeidnek? Nem a felelőtlen anyádé kéne, hogy legyen. Aludjon hajléktalanszállón vagy munkásszállón.

2022. márc. 3. 14:21
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az a baj, h. a lakásban élne, hanem hogy a rezsit is volna pofája kifizettetni. Na, EZÉRT nem engedném a lakásba. Úgyis odavinne egy másik züllött férfit, akivel fullra lelaknák a kecót. Szerintem amúgy a rezsipénzt a kezébe akarná, elköltené, te meg eccer csak kapnál egy óriási összegről végrehajtást a közműcégektől.
2022. márc. 3. 14:28
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Határozott nem! Méghogy feltételeket támaszt, aha, persze.

Oldja meg az életét ahogy akarja.

Te meg gyorsan add ki az üresen álló lakást. Az is bevétel. :)

2022. márc. 3. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!