Édesanyámnak október óta nincs fizetve a villany számlája. Nem dolgozik. Most kikapcsolhatják vagy már megszűnt ez a moratórium? Sajnos most én sem állok úgy anyagilag hogy ki tudjam neki fizetni.
Be kéne menni védett fogyasztói státuszt kérni, akkor kaphat haladékot is, részletfizetést is.
Ha bent van az óra, úgysem tudják kikapcsolni, ha nem engedi be.
Ha viszont kint van és nem zárható, intézkedni kellene.
folytatom..
Kérdező, minél hamarabb menjen be - ha ő kezdeményezi a helyzet rendezését, sokkal nagyobb eséllyel kap haladékot/részletfizetést, mintha elhúzza az ügyet a lekapcsolásig...
2: Én úgy értettem, társasházról van szó.
Nem fognak 6-8000 embert lekapcsolni egy nem fizető miatt, akinek van idestova 10-15000 Ft tartozása...
Ne a moratóriumban bízz!
Októberben még a szeptemberit kellett(volna)fizetni,az nem olyan magas összeg.
Legalább a legrégebbit fizessétek ki!
"Nem fognak 6-8000 embert lekapcsolni egy nem fizető miatt, akinek van idestova 10-15000 Ft tartozása..."
Társasházban is leköthető minden lakás külön, különösen, hogy a folyosókon van a mérő, de a bemenő vezetéket-ha bent van a mérő- akkor is ki lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!